*Extra bericht*: wijziging BTW-heffing telefoonkaarten per 1 juli.

Heden wordt op telefoonkaarten geen BTW geheven bij inkoop en verkoop. Deze BTW wordt pas geheven bij gebruik door de consument en wordt afgedragen door de provider waar de dienst wordt afgenomen en niet de verkoper van de kaart. Vanaf 1 juli komt een splitsing in de telefoonkaarten. In bijgaand document (PDF, 41 KB)leest u alles over deze wijziging.

En open hier (PDF, 54 KB)de lijst "Indeling Evouchers in soorten"

Eén oplossing. Veel prepaid.

Lekkerland wil met name één ding: dat uw omzet in prepaid groeit. Concreet: wij zijn uw competente full-service-partner in de wereld van beltegoed en cadeaukaarten.

Met het succesmerk e-va (electronic value) hebben we sinds 2009 in Nederland al meer dan 4.500 verkooppunten uitgerust: met onze aantrekkelijke e-value oplossing en het meest uitgebreide prepaid-assortiment in de markt.

Hoger aantal klanten, hogere winst

Met e-va verkleint u uw voorraden en het risico op diefstal. In plaats daarvan hebt u prepaid-producten voor bellen, betalen en cadeaukaarten bij elkaar in één kassa-oplossing. Dit verhoogt uw vermogen tot doorlopende verkoop, het aantal klanten, uw marges en nog veel meer.

Verrijk uw tabak- en gemakszaak, pompshop, supermarkt of conveniencewinkel met populaire SIM- en betaalkaarten, tegoeden voor telefoneren of betalen, en talrijke cadeaukaarten. Gebruik het lucratieve prepaid-assortiment om uw zaak nog succesvoller te maken.

Ontdek nu alles over uw kansen om uw prepaid omzet te laten groeien. Neem contact op met uw verkoopadviseur of bel naar 040-264 44 00.

Contact

Algemeen: 040 264 44 00

DC Son:

* 040 264 48 00

DC Meppel

* 0522 23 98 98

DC Waddinxveen

* 0180 630 300

meer