Hangt u ook vast de slingers buiten?

Hoge marge

Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor een groot assortiment kantoor- en feestartikelen. Van pen en papier tot slingers en ballonnen. Producten die iedereen in het dagelijks leven gebruikt en dus jong en oud aanspreken!

Bekijk snel het assortiment!

Klik hier voor het assortiment Feestartikelen.
Klik hier voor het assortiment Kantoorartikelen.

Het assortiment is gebaseerd op de best verkopende producten van diverse gerenommeerde merken. Hiermee biedt u uw klant een goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs met voor u een zeer aantrekkelijke marge. Ofwel een tevreden klant en meer omzet!

Geen onnodige voorraad!

En wist u dat u bij Lekkerland veel artikelen in kleine besteleenheden kunt inkopen en dat wij altijd franco leveren? Dus geen onnodige voorraad maar wel minder kosten! Daarnaast zal de levering samengaan met uw andere bestellingen bij Lekkerland. Dit betekent dus één factuur en minder handeling, waardoor u tijd én geld bespaart!

Advies en begeleiding

Maar Lekkerland gaat verder dan alleen de verkoop van deze nieuwe productgroepen. Zo zijn er verschillende schappenplannen beschikbaar en denken wij graag met u mee als het gaat om de winkelinrichting. En vanzelfsprekend zullen wij u ook begeleiden bij deimplementatie hiervan. Lekkerland maakt het u graag gemakkelijk!

Neem deze producten op in uw assortiment en zorg voor nóg meer verkopen en nóg meer tevreden en terugkomende klanten! Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of bel naar Lekkerland via telefoonnummer 040-264 44 00.

Kantoor- en feestartikelen voor meer marge en tevreden klanten!

Contact

Algemeen: 040 264 44 00

DC Son:

* 040 264 48 00

DC Meppel

* 0522 23 98 98

DC Waddinxveen

* 0180 630 300

meer