Assortiment koffie, thee en cacao

Met Piacetto Espresso proeven uw klanten de perfecte Italiaanse espresso. Langzaam geroosterde koffiebonen, zachte Zuid-Amerikaanse arabica en verkwikkende Indiase perkamenten zijn de basis voor deze ultieme espresso beleving, gemaakt in samenwerking met de Italiaanse barista kampioen en koffie sommelier Graziano Chessa. Met onderstaande koffie, thee en cacao producten geeft u uw klant ruime keuze voor een heerlijke warme drank in uw shop.

Download hier de volledige assortimentslijst. (XLSX, 176 KB)

Piacetto-assorti

Piacetto koffie en espresso

Met de Piacetto producten genieten uw klanten steeds weer van de beste koffie en espresso beleving. Piacetto Espresso Supremo is een robuuste, krachtige espresso met donkere crema. Piacetto per Caffè Crema is een heerlijke Zuid-Amerikaanse Arabica koffie met subtiele zuren en een lichte crema.

Koffiespecials

Door het aanbieden van verschillende smaakvarianten wordt de koffie omgetoverd tot een heuze koffiespecial. Met de keuze uit de smaken caramel, vanille en noisette biedt u uw klanten de keuze om hun koffie naar eigen smaak aan te passen. Deze toevoeging van een unieke smaakbelevingen is toepasbaar in self service shops maar ook in de bakery of koffiebar door middel van een doseerpomp of schenkfles.

Thee

Pure Tea is topkwaliteit thee van hele theeblaadjes, verpakt in een nylon zakje en daaromheen een fraaie sleeve. Bij ons verkrijgbaar in 8 heerlijke smaken.

Daarnaast kunnen wij ook Lipton Tea leveren, tevens in 8 heerlijke smaken. Deze melanges in portiezakjes worden uw klanten getoond in een overzichtelijke schappresentatie of fraaie presenteerkist.

Maak uw assortiment compleet met verse muntthee. Populair en zeer lekker, ook in combinatie met honing. Het uitserveren en netjes presenteren van deze verse muntthee dragen bij aan de versbeleving in uw shop.

Échte warme chocolademelk

Na de wereldwijde opmars van koffie en thee, is de consument klaar voor de volgende stap in chocoladedranken. Het menu biedt vaak luxe koffie (specials) en thee en hierbij hoort een kwalitatief goede warme chocolademelk. Consumentenonderzoek heeft uitgewezen dat een authentieke warme chocolademelk het meest gewaardeerd wordt. Dit is verse (volle) melk met échte Belgische chocolade.

De meeste koffiezetapparaten en pistonmachines kunnen melk opwarmen of opstomen. Callebaut biedt 6 chocoladesmaken in geportioneerde sachets. Serveer deze sachets met een beker warme melk en creëer een ware versbeleving in uw shop!

Disposables en servies

Om de presentatie van uw koffie-, thee- en cacaodranken leveren wij een diversiteit aan toebehoren, allen met een eenduidige Piacetto signing. Afhankelijk van uw shop, kunt u kiezen uit to-go Piacettobekers, deksels, servetten, suikersticks en melkcups. Tevens kunnen wij al het benodige servies leveren, van kopjes en schoteltjes tot fraaie glazen voor cacao- en koffiespecialiteiten.

Contactpersoon

Lonneke van Gerwen
Communicatiemanager
040-264 44 00
Lonneke.vangerwen@Lekkerland.nl

Lekkerland Nederland B.V.
Ekkersrijt 7601
5692 HR Son, Nederland

Selecteren Afdrukken Exporteren

Routeplanner

Bestemming: Ekkersrijt 7601, HR Son

Koffiemeubels

Koffiemeubels Lees meer

Koffiemachines

Koffiemachines Lees meer