Onmisbaar in uw horecazaak!

De tabaksautomaten van Lekkerland (Vending Services) zijn met hun uniforme uitstraling en unieke design makkelijk herkenbaar en behoren tot de meest geavanceerde op de markt. Ze zijn `state of the art` en worden voortdurend met de meest recente technische snufjes uitgerust. Het kopen van tabaksproducten kan met contant geld of via chipbetaling. Voor de leeftijdscontrole (om verkoop aan minderjarigen te voorkomen) bevatten de automaten de noodzakelijke, technische voorzieningen (agecoin). De sigarettenautomaat is leverbaar als voet- of wandmodel.

Lekkerland Vending Services is een werkmaatschappij van Lekkerland en exploiteert verkoopautomaten voor onder meer tabaksproducten. Met onze full-service dienstverlening nemen wij voor meer dan 10.000 horecalocaties in Nederland de volledige tabaksverkoop uit handen en werken hierbij vanuit 8 vestigingen. Als marktleider op dit gebied streven wij continu naar verdere verbetering, waarbij kwaliteit en service een hoge prioriteit hebben.

Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van verkoopautomaten, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers van de afdeling Sales of onze website bezoeken www.lekkerland-vs.nl

Contact

Algemeen: 040 264 44 00

DC Son:

* 040 264 48 00

DC Meppel

* 0522 23 98 98

DC Waddinxveen

* 0180 630 300

meer