Een stimulerend arbeidsklimaat

De on-the-go-markt ontwikkelt zich continu. Vooruitgang is een constante factor. Voor Lekkerland betekent dit dat we voortdurend op zoek zijn naar gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Voor onze medewerkers betekent het: veelzijdige en complexe taken vervullen in een internationale omgeving.

Lekkerland hecht veel waarde aan hoogstaande normen en waarden. Medewerkers dienen dit in hun werk in praktijk te brengen. De organisatie biedt een omgeving waarin iedereen deel uit maakt van het team. Lekkerland is een informele organisatie met een open en eerlijke bedrijfscultuur. Naar ieders mening wordt geluisterd en er wordt rekening mee gehouden.

Elke dag met plezier aan het werk staat centraal. Resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, collegialiteit en efficiency zijn de factoren die het succes van de onderneming bepalen.

Wij nemen alleen medewerkers in dienst die klanten en collega’s echt belangrijk vinden. Mensen die bereid zijn hard te werken om de doelen te realiseren en een voorbeeld zijn voor elkaar. Groeimogelijkheden zijn volop aanwezig en worden actief gestimuleerd. Wie graag wil leren en zich verder ontplooien, vindt daarvoor bij Lekkerland ruimschoots kansen.

Lekkerland biedt medewerkers een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Een goed salaris en een interessante baan in een dynamische werkomgeving die volop ruimte geeft voor een eigen professionele inbreng en voor persoonlijke ontwikkeling:

Opleidingen
Lekkerland zal je blijven stimuleren om (vakgerichte) trainingen en opleidingen te volgen om je kennis en vaardigheden uit te breiden opdat je je verder kunt ontwikkelen binnen onze organisatie. Deze trainingen en opleidingen kunnen zowel intern als extern worden gegeven.

Loopbaanbegeleiding
Samen met je direct leidinggevende bekijk je regelmatig, aan de hand van het Persoonlijk Ontwikkelingsplan, hoe je jezelf ontwikkelt. Je doet dit op basis van concrete afspraken en meetbare doelstellingen. Op deze manier ben je in staat je ontwikkeling te monitoren en eventueel bij te sturen.

Persoonlijke coach
Je kunt bij Lekkerland rekenen op coaching "on the job" en je wordt ruimschoots in de gelegenheid gesteld je grenzen te verkennen en te verleggen.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met: Karin Slits of Suzanne van Tol van de afdeling HRM via telefoonnummer 040 – 264 4400.

Contact

Algemeen: 040 264 44 00

DC Son:

* 040 264 48 00

DC Meppel

* 0522 23 98 98

DC Waddinxveen

* 0180 630 300

meer