Op elk moment. Op elke plaats.

Met een wagenpark van meer dan 150 vrachtwagens en sprinters, waarvan inmiddels de helft bestaat uit milieuvriendelijke multitemperatuurwagens, zijn wij voor onze klanten 24 uur per dag onderweg door heel Nederland. U kunt bij elke bestelling rekenen op onze leveringskwaliteit van 99%.

Drie verschillende distributiecentra

Met drie distributiecentra is Lekkerland bij iedere klant in de buurt. Of uw shop zich nu midden in een grote stad of afgelegen op het platteland bevindt, wij zorgen voor betrouwbare bevoorrading. Dat is uw winst in afstand en tijd.

Elk distributiecentrum werkt met de modernste systemen voor Warehouse Management. In combinatie met ons uitstekend presterende wagenpark zijn dat onze sterke punten voor een probleemloze en betrouwbare uitlevering van uw bestellingen.

Een specialiteit van Lekkerland: onze vrachtwagens beschikken over 3 verschillende temperatuurzones, om ongekoelde, verse gekoelde (tot +7◦C) en diepvriesproducten (tot -20◦C) tegelijk te kunnen transporteren. Zo combineren we uw bestellingen, sparen we ritten uit en ontzien we het milieu.

Operationele topprestatie en 100 procent service, dat is de verwachting die onze klanten dagelijks van Lekkerland hebben. Deze verwachting maken wij graag waar.

Contact

Algemeen: 040 264 44 00

DC Son:

* 040 264 48 00

DC Meppel

* 0522 23 98 98

DC Waddinxveen

* 0180 630 300

meer

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement

De beste kwaliteit. Altijd en overal.

meer