Leveranciers- en artikelgegevens

Formulieren nieuwe leverancier
Indien u zich als nieuwe leverancier voor Lekkerland wilt aanmelden, dan dienen de volgende zaken aangeleverd te worden:

  • Het aanvraagformulier leveranciersgegevens (XLS, 74 KB)
  • Briefpapier met briefhoofd van uw firma, voorzien van alle gegevens inclusief IBAN-nummer en BIC-code.
  • Lekkerland is HACCP gecertificeerd. Voor een volledige registratie dient u tevens de volgende 2 HACCP-registratieformulieren RF13.1 (DOC, 55 KB) en RF13.1a (DOC, 41 KB) inclusief behaalde ISO, BRC en/of HACCP certificaten toe te sturen. Voor de Engelse versie zie RF13.1 (DOC, 54 KB) en RF13.1a (DOC, 41 KB)
  • Lekkerland is SKAL gecertificeerd. Indien u biologische artikelen gaat leveren aan Lekkerland, dan dient u voorafgaand aan de eerste levering een kopie van uw SKAL- certificaat mee te sturen.

Artikelformulier en afbeeldingen
Voor elk artikel dat wordt opgevoerd heeft Lekkerland een formulier met artikelgegevens (XLSX, 37 KB) nodig. Deze kan worden ingevuld en opgestuurd naar de betreffende inkoper.
Daarnaast dient voor elk artikel beeldmateriaal aangeleverd te worden. Voor het aanleveren van beeldmateriaal gelden de volgende vereisten:

  • Hoge resolutie beelden (300dpi)
  • Frontale packshots
  • Vrijstaand *.eps of *.jpg
De beelden kunnen worden verstuurd naar:
beeldmateriaal@lekkerland.nl

Doorleveringen
Wij ontvangen regelmatig verzoeken tot uitlevering van doorleverbonnen. Indien EDI reeds operationeel is dan verzoeken wij de doorleveringen aan te leveren middels EDI. Indien dit nog niet mogelijk is, dan ontvangen wij uw bestelling graag via het doorleverorder formulier (XLS, 24 KB) per e-mail naar:
CS-B.Son@lekkerland.nl
CS-B.Waddinxveen@lekkerland.nl
CS-B.Meppel@lekkerland.nl

Logistieke voorwaarden
Hier kunt u de Logistieke Voorwaarden van Lekkerland inzien en downloaden. Voor de Engelse versie zie Logistical Conditions.

Contact

Algemeen: 040 264 44 00

DC Son:

* 040 264 48 00

DC Meppel

* 0522 23 98 98

DC Waddinxveen

* 0180 630 300

meer