Direct en op tijd. Meer dan drie temperaturen.

Ook met een 18-tonner kun je slim rijden. Het bewijs levert Lekkerland met zijn moderne wagenpark en de nieuwste technologie. Niet voor niets heeft Lekkerland de Lean&Green Star.

Lekkerland geeft gas om het milieu te sparen

Dankzij moderne software voor de ritplanning weten de chauffeurs van Lekkerland altijd waar ze moeten zijn. De software kent maar één doel: de kortste weg naar u. Daarmee besparen ze tijd en brandstof. Tevens zorgt het toepassen van Dual Fual bijmenging ervoor dat het brandstofverbruik gereduceerd wordt en dus ook de CO2 uitstoot aanzienlijk wordt gereduceerd.

Ook achter de cabine is alles gericht op energie- en leverefficiëntie. Van de totale Lekkerland vloot is het merendeel van de vrachtauto’s geschikt voor multitemperatuur distributie, dankzij diverse flexibele compartimenten. Met deze vrachtauto’s kunnen meer dan 3 temperatuurstromen tegelijk worden vervoerd en afgeleverd. Dat betekent voor veel van onze klanten enorme kostenbesparingen op handling en goederenontvangst.

Papierloze afhandeling met telematica

Nog zo’n praktische verbetering voor alle klanten is ons telematicasysteem. Chauffeurs van Lekkerland zijn uitgerust met een PDA voor de papierloze afhandeling van alle leveringen. Binnen enkele minuten na aflevering van de order ontvangt de klant zijn digitale afleverbon in de mail.

Contact

Algemeen: 040 264 44 00

DC Son:

* 040 264 48 00

DC Meppel

* 0522 23 98 98

DC Waddinxveen

* 0180 630 300

meer