Uw totaalleverancier

Lekkerland Nederland B.V. geldt in Nederland als ‘The Convenience Company’ bij uitstek. De moderne consument kiest voor snelheid en gemak. Een kant-en-klare snack, een kop koffie tussendoor, een flesje fris tegen plotselinge dorst. Maar ook batterijen, telecomproducten of kantoor-en feestartikelen verwacht hij in een convenience store. Gemakkelijk onderweg of vlak naast de deur. Op het moment dat de behoefte ontstaat.

Lekkerland voert daarom een zeer breed assortiment van food en non-food artikelen die naadloos op die behoeften aansluiten. Convenience staat centraal in het veelzijdige productaanbod van Lekkerland. Daarnaast geldt Lekkerland als toonaangevende groothandel in het tabakskanaal. Met een compleet assortiment producten voor de tabaksspeciaalzaak, zoals sigaren, tabak en sigaretten. Ook biedt Lekkerland zoetwarenspeciaalzaken het gemak van een zeer breed en gevarieerd assortiment met volop keuzemogelijkheden. Lekkerland beschikt over een fijnmazig en professioneel distributienetwerk dat garant staat voor snelle en correcte levering. Lekkerland is verder actief op het gebied van de exploitatie van tabaksautomaten via zusteronderneming Lekkerland Vending Services.

Samen succesvol zijn

Naast een uitgebreid assortiment en een professionele distributie, weet Lekkerland als geen ander hoe belangrijk succesvolle klanten zijn. Daarvoor biedt Lekkerland diverse diensten , tools en concepten aan, welke zijn ontwikkeld door jarenlange expertise in de conveniencebranche en door de samenwerking met leveranciers en klanten. Samenwerken kun je niet alleen!

Contact

Algemeen: 040 264 44 00

DC Son:

* 040 264 48 00

DC Meppel

* 0522 23 98 98

DC Waddinxveen

* 0180 630 300

meer

Vending Services

Vending Services meer