Terugblik op Convenience in Actie 2017

2. mei 2017

Op zondag 26 en maandag 27 maart toverde Lekkerland evenementenlocatie ‘DeFabrique’ in Utrecht om tot een walhalla voor iedereen die werkzaam is in Food Service en/of Convenience. Samen met ruim 70 fabrikanten werd het een groot feest!

Het was alweer de vijfde editie van Convenience in Actie. Wie eerdere edities bezocht, weet dat het een event is dat je niet mag missen. Op meerdere inspirerende pleinen was volop nieuws te zien, te proeven en te ervaren. Ruim 70 leveranciers uit de food-, non-food en tabaksindustrie presenteerden in een verrassende en bijzondere setting hun nieuwste producten en innovaties. Aangezien Food Service een belangrijke trend is, nam dit een prominente plek in tijdens deze editie.

Exclusief inkoopvoordeel én kans op prijzen!

De leveranciers boden de Lekkerland-relaties spetterende acties aan, met flinke kortingen op tal van producten, in alle categorieën. Onze bezoekers konden bovendien gratis deelnemen aan een loterij, waarmee heel veel mooie prijzen te winnen waren.

Primeur

Exclusief voor bezoekers van Convenience in Actie ’17 werd er een primeur gepresenteerd op het tabaksplein. Zij mochten kennis maken met de IQOS van Philip Morris.

Foodtrucks en workshops

Op de sfeervolle inspiratiepleinen stonden diverse foodtrucks waar men kon genieten van allerlei lekkernijen, bereid naar recepturen van en met producten van Lekkerland. Nóg meer inspiratie werd opgedaan tijdens de leuke, gratis workshops. Een barista deelde interessante weetjes over koffie en leerde onze gasten onder meer hoe melk op een perfecte manier opschuimt. In een tweede workshop stond ‘gifting’ centraal. Een stylist liet zien hoe de leukste cadeaupakketten samengesteld kunnen worden, passend bij allerlei thema’s. Ook de jongste bezoekers konden deelnemen aan leuke workshops pizza en cupcakes bakken op het Kinderplein. Daarna was het heerlijk relaxen met films en games.

Korte impressie

Kijk hier nog even naar onderstaande film voor een korte impressie van dit succesvolle Lekkerland-evenement!

Uw contactpersoon

Terah  Corver

Terah Corver
040-264 44 01

Lekkerland Nederland B.V.
Ekkersrijt 7601
5692 HR Son, Nederland

Selecteren Afdrukken Exporteren