Lekkerland krijgt 2e Lean & Green Star

Lekkerland krijgt 2e Lean & Green Star
1. mei 2017

De uitreiking

Op 16 november 2016 reikte Connekt de Lean & Green 2e Star uit aan Lekkerland. Country Manager Henk Jan Peterse: “Duurzame logistiek is misschien een lastige opgave, maar lege vrachtwagens kunnen echt niet meer. Om dat op te lossen moet je samen zoeken naar oplossingen.”

“Lean & Green is een lastig pad om te belopen maar toch hebben we het gehaald,” zegt Henk Jan Peterse, de trotse Country Manager van Lekkerland, na de ontvangst van de 2e Star. “Het bedrijfseconomische besparingspotentieel van Lean & Green helpt ons om competitief te blijven. Onze klanten zijn gevoelig voor onze duurzaamheidsinspanningen.

De 2e Lean & Green Star is een officiële erkenning en natuurlijk een prachtige beloning voor onze constante aandacht voor duurzaamheid. Bovendien vinden we dat we als bedrijf een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben en dat we die verantwoordelijkheid delen met andere ondernemingen. Daarom blijven we werken aan het optimaliseren en verduurzamen van onze supply chain.”

Hoe Lekkerland dat doet?

In eerste instantie is er veel binnen het bedrijf te winnen, zoals het verduurzamen van gebouwen: “Helaas kunnen we niet ons hele dak vol leggen met zonnepanelen vanwege te grote dakbelasting, anders hadden we dat gedaan. We investeren in een duurzaam wagenpark met het oog op de toekomst. Hoe verder je komt met Lean & Green, hoe meer je naar buiten moet kijken. Verduurzamen doen we nu samen met onze klanten. Dat is de weg naar factor 6 productiviteitsverbetering. Op naar de 3e Lean & Green Star!"

Uw contactpersoon

Terah  Corver

Terah Corver
040-264 44 01

Lekkerland Nederland B.V.
Ekkersrijt 7601
5692 HR Son, Nederland

Selecteren Afdrukken Exporteren