Actuele persberichten

Hier vindt u alle actuele persberichten van Lekkerland.

Bent u op zoek naar een persbericht van meer dan een jaar geleden, raadpleeg dan ons persarchief.

Uw keuze

Hier kunt u zelf persberichten filteren.

RSS Feed
 • 30. augustus 2016

  Michael Hoffmann draagt de positie van Chief Executive Officer over aan Patrick Steppe


  Na vijf jaar te hebben gewerkt als Chief Executive Officer (CEO) van de Lekkerland Groep, heeft Michael Hoffmann om persoonlijke redenen besloten de onderneming te ver-laten. Patrick Steppe, die vanaf eind 2012 op bestuursni-veau verantwoordelijk was voor de verkoopdivisie, zal de positie van CEO met onmiddellijke ingang overnemen.

  meer
 • 3. mei 2016

  De Lekkerland Groep positioneert zichzelf voor de toekomst


  De Lekkerland Groep kijkt verheugd terug op een dankbaar stemmend jaar 2015. De uitvoering van de Convenience 2020-strategie werpt haar vruchten af: De omzet van de Lekkerland Groep steeg met 4,2 % tot 12.484,4 miljoen euro in een uitdagende marktomgeving die wordt gekenmerkt door sterke concurrentie.

  meer
 • 14. oktober 2015

  Lekkerland zet stap in non-food retail


  Convenience Groothandel Lekkerland Nederland B.V. heeft onlangs een belangrijke stap gezet op het gebied van foodservice binnen non-food retail.

  meer
 • 4. mei 2015

  Lekkerland Nederland focust op uitvoering strategie


  • Diverse contracten verlengd en uitgebreid
  • Omzetdaling als gevolg van wijziging btw-regels voor rookwaren

  meer
 • Lekkerland implementeert 300ste Piacetto module 3. april 2015

  Lekkerland implementeert 300ste Piacetto module


  Lekkerland Nederland, partner voor alle on-the-go winkelformules, heeft onlangs bij Esso Maasbrug in Roermond de 300ste Piacetto koffiemodule geplaatst. Piacetto is de coffee-to-go oplossing van Lekkerland en wordt compleet met meubel en machine binnen een dag geïnstalleerd. Het Piacetto concept wordt ondersteund met een promotioneel programma en kan worden uitgebreid met een viennoiserie module voor koek en banket. Bovendien kan Piacetto eenvoudig worden gecombineerd met Punto Panino, het Italiaans gestijlde verse broodjes concept van Lekkerland.

  meer
 • 23. januari 2015

  Lekkerland biedt cadeaukaartconcept voor zelfstandige ondernemer


  Lekkerland Nederland BV, partner voor alle on-the-go winkelformules, biedt sinds kort een oplossing voor ondernemers om cadeaukaarten te verkopen zonder kassakoppeling. Bij met name zelfstandige winkeliers in de tabak- en gemaksbranche of met een kiosk ontbreekt het vaak aan de technische mogelijkheden om het kassasysteem te koppelen aan de verkoop van cadeaukaarten. Het plug-and-play concept van Lekkerland met een uitgebreid assortiment kaarten, een terminal en een handscanner moet hiervoor de uitkomst bieden.

  meer

Contact

Algemeen: 040 264 44 00

DC Son:

* 040 264 48 00

DC Meppel

* 0522 23 98 98

DC Waddinxveen

* 0180 630 300

meer