Bestelling volledig geautomatiseerd!

Lekkerland heeft een samenwerking met diverse leveranciers van backoffice systemen, zoals Extendas en Lodder Applicaties. De koppeling van systemen van Lekkerland met uw automatiseringspakket bespaart u veel administratief werk.

De systemen van Extendas en Lodder Applicaties genereren een besteladvies dat u, zonodig aangepast, elektronisch naar Lekkerland verstuurt. Vervolgens ontvangt u van Lekkerland, naast de levering, een digitale pakbon en factuur die u direct kunt inboeken in het systeem. U maakt dus geen handmatige bestellingen meer en hoeft ook niet langer ontvangen orderregels en factuurgegevens in te voeren.

Actuele prijsgegevens

Wanneer u met Lekkerland elektronisch gegevens uitwisselt, ontvangt u ook elektronisch alle gegevens over producten, inclusief actuele inkoop- en verkoopprijzen. Het invoeren van mutaties behoort daarmee definitief tot het verleden! Ook typefouten komen bij u niet meer voor. Prijswijzigingen of aanpassingen van EAN-codes zitten na uw goedkeuring meteen in het systeem.

De koppeling tussen een backoffice van Extendas (FuelOffice) of Lodder Applicaties (Shopsys 5) met het automatiseringssysteem van Lekkerland bespaart u tijd, geld en levert u veel gemak en informatie op.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met uw verkoopadviseur of met de leveranciers van backofficepakketten: Extendas (www.extendas.nl) en Lodder Applicaties (www.lodderapplicaties.nl)

Contact

Algemeen: 040 264 44 00

DC Son:

* 040 264 48 00

DC Meppel

* 0522 23 98 98

DC Waddinxveen

* 0180 630 300

meer