Klanten binden. De sleutel tot succes.

Lekkerland investeert doorlopend in onderzoek en kent dan ook als geen ander de behoeften en wensen van uw klant. En die zijn, afhankelijk van het type winkel - tabak- en gemakszaak, pompshop, conveniencewinkel en supermarkt - verschillend.

Om succesvol te zijn is een consequente focus op de behoeften van de consument van cruciaal belang. Lekkerland helpt u graag in de ontwikkeling, positionering en optimalisatie van uw shop. Op deze manier kunt u uw klanten nog beter van dienst zijn, zodat zij niet alleen vandaag maar ook morgen uw klant zullen zijn.

Complete oplossingen voor uw shop

Graag analyseren wij uw bestaande of toekomstige shop en bieden wij u tools aan voor een succesvolle onderneming. Dit omvat een complete lijn van producten tot en met op uw winkel afgestemde shopconcepten: zoals bijvoorbeeld het Piacetto koffieconcept, het bakery-concept Punto Panino en tal van andere individuele maatoplossingen.
Maar ook via winkeloptimalisatie, assortimentoptimalisatie of schapoptimalisatie kunt u de verwachtingen van uw klant overtreffen en behouden. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee. Vul ons online contactformulier en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Contact

Algemeen: 040 264 44 00

DC Son:

* 040 264 48 00

DC Meppel

* 0522 23 98 98

DC Waddinxveen

* 0180 630 300

meer