Lekkerlanders aan het woord

Lekkerlander worden?

Lekkerlanders aan het woord

Lekkerlanders aan het woord

Hoe een werkdag bij Lekkerland eruitziet, kunnen onze Lekkerlanders natuurlijk zelf het beste vertellen.
Lekkerlander
De chauffeur is het levende visitekaartje van Lekkerland
Lees meer

Lekker werken is voor iedere Lekkerlander anders

Bij Lekkerland dragen we onze visie ‘your most convenient partner’ niet alleen uit naar onze klanten, maar ook naar en met onze medewerkers, de Lekkerlanders. Dat betekent voor klanten dat we slimme concepten en oplossingen bieden en altijd voor ze klaarstaan, zodat we er samen voor zorgen dat zij nóg succesvoller en makkelijker kunnen ondernemen. Van onze medewerkers vraagt die convenience om een echte Lekkerlander-mentaliteit: alle vrijheid om slimme oplossingen te bedenken en volle verantwoordelijkheid nemen.

Dat is voor iedere Lekkerlander anders. Daarom coachen, sturen, motiveren en ondersteunen we onze Lekkerlanders op ieder moment dat we iets voor ze kunnen betekenen. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zich op z’n plek voelt, z’n eigen ambities kan waarmaken en zo lekker kan werken.

Bij Lekkerland kennen we onze klanten door en door en hebben we sterke langdurige samenwerkingen. En dat geldt ook voor de samenwerking tussen onze Lekkerlanders. Er hangt een positieve sfeer en dat resulteert in lekker werken. Bij Lekkerland doen we er alles aan om onze klanten succesvoller te laten zijn.

Dat vraagt om een Lekkerlander mentaliteit. Wij zorgen ervoor dat iedere Lekkerlander op zijn manier lekker kan werken.

Lekker werken met de Lekkerland mentaliteit?