Om te geven of zelf te gebruiken
Waardeproducten

Om te geven of zelf te gebruiken
Waardeproducten

Om te geven of zelf te gebruiken

Met een volledig assortiment waardeproducten voegt Lekkerland een categorie toe aan uw shop met grote potentie. De consument wil on-the-go een cadeaukaart, prepaid beltegoed of betaaltegoed aan kunnen schaffen. Dankzij onze onafhankelijke positie en lopende contracten met alle spelers in de markt kunnen we alle content bieden en blijven vernieuwen.

Snelheid, kennis en aandacht zijn belangrijke factoren voor uw succes. Niet voor niets staat er binnen Lekkerland een aparte Business Unit E-va (electronic value) voor u klaar met expertise en ruime, internationale ervaring binnen in deze categorie.

Met een groot aantal verkooppunten in Nederland, verdeeld over diverse verkoopkanalen is Lekkerland een toonaangevende speler op het gebied van E-value (E-va).

Plug & play: eenvoudig cadeaukaarten, bel- en betaaltegoed verkopen

Lekkerland heeft onder de naam “Plug & Play” dé oplossing voor ondernemers om cadeaukaarten te verkopen zonder kassakoppeling.
Zelfstandig winkeliers hebben vaak niet de technische mogelijkheden om het kassasysteem in te richten voor de verkoop van elektronische waardepapieren.
Het Plug & Play-concept met een terminal, presentatie en uitgebreid assortiment is speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld.

E-va voor tankshops

Met een technische module, via onder andere Tokheim Solutions, en het concept onder de naam E-va Lekker op Weg bent u bij Lekkerland aan het juiste adres voor uitbreiding van uw petrol-assortiment met E-value.
Met een kernassortiment cadeaukaarten en uitgebreid assortiment bel- en betaaltegoed voegt u een belangrijke categorie toe aan uw tankshop.

SIM-kaarten

Prepaid bellen zonder SIM-kaart is onmogelijk. Ook voor SIM-kaarten van alle providers kunt u bij Lekkerland terecht.

Vraag naar de mogelijkheden, wij staan voor u klaar!
Stuur een email naar: eva.salessupport@lekkerland.nl. Een van onze medewerkers neemt contact met u op.

Ons breed en relevant assortiment voor uw conveniencewinkel