Alles wat u ook nodig heeft in uw winkel
Non-food

Alles wat u ook nodig heeft in uw winkel
Non-food

Non-food

Naast een zeer breed assortiment food zijn we ook thuis in non-food. We leveren disposables, schoonmaakproducten, keukenapparatuur, auto-accessoires, rookwaren, cadeaukaarten en meer.
Kortom: alles wat u ook nodig heeft in uw winkel.

Ga naar Lekkerland24 voor de volledige catalogus en om direct te bestellen
Disposables
De disposables voeren we tailormade voor klanten of in neutrale ranges. Duurzaamheid speelt hier een grote rol, met name in de materiaalkeuze.
Schoonmaak & hygiëne
Binnen de categorie schoonmaak & hygiëne hebben wij alle bekende merken en producten in huis. Ook bieden wij programma’s en mogelijkheden voor extern advies.
Naast A-merken hebben we ook een totaal schoonmaakconcept van Christeyns (Qleantec), dat we samen met onze partner Newco kunnen aanbieden.
Keuken
Lekkerland werkt nauw samen met gerenommeerde leveranciers op het gebied van hardware, keukenapparatuur, inrichting, signing en verlichting.
Denk aan Rational ovens, AKE-Ideal NordCap, De Jager en AB interieurbouw. Hierbij kunnen klanten profiteren van onze aantrekkelijke raamcontracten.
E-value
Om te geven of gewoon voor eigen gebruik!
Met een volledig assortiment waardeproducten voegen we een categorie met grote potentie toe aan uw winkel. Zo kunt u de on-the-go consument zonder moeite alles bieden van cadeaukaart tot beltegoed.
Ook staat er binnen Lekkerland een aparte Business Unit voor u klaar met expertise en ruime, internationale ervaring in E-va (E/electronic value).

Ons breed en relevant assortiment voor uw conveniencewinkel

Bestellen

Op Lekkerland24 kunnen klanten eenvoudig bestellingen plaatsen, assortimenten en schappenplannen bekijken en op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Liever een bestelling doorgeven via e-mail? Of bellen met uw vragen?
Onze afdeling Klantenservice  vindt samen met u de beste oplossing.
088 – 74 74 100
klantenservice@lekkerland.nl

Dit kan je ook interesseren: