Alles wat u ook nodig heeft in uw winkel
Non-food

Alles wat u ook nodig heeft in uw winkel
Non-food

Non-food

Naast een zeer breed assortiment food zijn we ook thuis in non-food. We leveren disposables, schoonmaakproducten, keukenapparatuur, auto-accessoires, rookwaren, cadeaukaarten en meer.
Kortom: alles wat u ook nodig heeft in uw winkel.

Ga naar Lekkerland24 voor de volledige catalogus en om direct te bestellen
Disposables
De disposables voeren we tailormade voor klanten of in neutrale ranges. Duurzaamheid speelt hier een grote rol, met name in de materiaalkeuze.
Schoonmaak & hygiëne
innen de categorie schoonmaak & hygiëne hebben wij alle bekende merken en producten in huis. Ook bieden wij programma’s en mogelijkheden voor extern advies.
Naast A-merken hebben we ons eigen huismerk Cleantec. Een prijsbewuste lijn die wij samen met onze partner Newco in de markt zetten.
Keuken
Lekkerland werkt nauw samen met gerenommeerde leveranciers op het gebied van hardware, keukenapparatuur, inrichting, signing en verlichting.
Denk aan Rational ovens, AKE-Ideal NordCap, De Jager en AB interieurbouw. Hierbij kunnen klanten profiteren van onze aantrekkelijke raamcontracten.
E-value
Om te geven of gewoon voor eigen gebruik!
Met een volledig assortiment waardeproducten voegen we een categorie met grote potentie toe aan uw winkel. Zo kunt u de on-the-go consument zonder moeite alles bieden van cadeaukaart tot beltegoed.
Ook staat er binnen Lekkerland een aparte Business Unit voor u klaar met expertise en ruime, internationale ervaring in E-va (E/electronic value).
Auto-gebonden
Samen met onze partner Newco zorgt Lekkerland voor een compleet assortiment auto-accessoires, de juiste winkelbegeleiding, de schappenplannen en een aantrekkelijk promotieprogramma.
Rookwaren
Lekkerland heeft als rookwarengroothandel alles wat de roker wil. Voor u biedt Lekkerland het uitgebreid assortiment, schappenplannen, kennis en analyse van de laatste wet- en regelgeving.

Ons aanbod in rookwaren voldoet aan de nieuwe Track & Trace EU-norm.

Wat betekent de nieuwe Track & Trace EU-norm voor u?

Nieuw zijn de ontwikkelingen op het gebied van e-smoking. Lekkerland is hier niet alleen actief in, maar heeft hier ook een eigen visie op ontwikkeld. Een visie waarin er voor iedere roker een beter alternatief wordt aangeboden: goedkoper, minder geur en bijzondere smaken. Dit alles komt terug in een overzichtelijk schappenplan waar kwaliteit, gebruiksgemak en prijs centraal staan.

Lees meer over E-smoke>

Met onze tabaksautomaten biedt u uw gasten de service om tabak te kopen zonder dat u er omkijken naar heeft. Alle tabaksautomaten zijn voorzien van een leeftijdsslot.

Lees alles over de full-service dienstverlening van Lekkerland Vending Services.

Ons breed en relevant assortiment voor uw conveniencewinkel

Bestellen

Op Lekkerland24 kunnen klanten eenvoudig bestellingen plaatsen, assortimenten en schappenplannen bekijken en op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Liever een bestelling doorgeven via e-mail? Of bellen met uw vragen?
Onze afdeling Klantenservice  vindt samen met u de beste oplossing.
088 – 74 74 100
klantenservice@lekkerland.nl