Rookwaren

 

Rookwaren

 

Rookwaren

Lekkerland heeft als rookwarengroothandel een uitgebreid assortiment, schappenplannen, kennis en analyse van de laatste wet- en regelgeving.

Zo voldoet ons aanbod in rookwaren aan de nieuwe Track & Trace EU-norm.

We kunnen als ‘most convenient partner’ ook uw logistiek van tabakswaren volledig overnemen en leveren alles al verzameld en geregistreerd aan uw filialen leveren. Wij zorgen ook voor de inkoop (evt. ook voor eigen merken), waardoor uw liquiditeit wordt verhoogd.

Track & Trace

Ons aanbod in rookwaren voldoet aan de nieuwe Track & Trace EU-norm.

Wat betekent de Track & Trace EU-norm voor u?

E-smoke

Nieuw zijn de ontwikkelingen op het gebied van e-smoking. Lekkerland is hier niet alleen actief in, maar heeft hier ook een eigen visie op ontwikkeld. Een visie waarin er voor iedere roker een beter alternatief wordt aangeboden: goedkoper, minder geur en bijzondere smaken. Dit alles komt terug in een overzichtelijk schappenplan waar kwaliteit, gebruiksgemak en prijs centraal staan.

Lees meer over E-smoke

Veelgestelde vragen

Voor het gemak hebben wij de meest gestelde vragen in verkoop van tabaksproducten voor u op een rijtje gezet. Ook vindt u hier handige links voor informatie over tabaksverkoop en regelgeving.

Direct naar de veelgestelde vragen

Ons breed en relevant assortiment voor uw conveniencewinkel

Bestellen

Op Lekkerland24 kunnen klanten eenvoudig bestellingen plaatsen, assortimenten en schappenplannen bekijken en op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Liever een bestelling doorgeven via e-mail? Of bellen met uw vragen?
Onze afdeling Klantenservice  vindt samen met u de beste oplossing.
088 – 74 74 100
klantenservice@lekkerland.nl