Er is altijd ruimte voor iets lekkers
Snacks, ijs & friet

Er is altijd ruimte voor iets lekkers
Snacks, ijs & friet

Snacks, ijs & friet

Er is altijd ruimte voor iets lekkers. Dat geldt voor iedere branche waarin Lekkerland thuis is. Speciaal voor de lekkere trek bieden we bij Lekkerland de lekkerste hartige en zoete tussendoortjes. Voor de ene consument een vlugge snack of een frietje, voor de andere consument dat lekker koude ijsje.

Snacks
Lekkerland levert een groot assortiment snacks die geschikt zijn voor oven en frituur. Naast alle bekende merken biedt en ontwikkelt Lekkerland met My Basics kwalitatieve en voordelige alternatieven voor de toppers binnen het assortiment. Daarnaast kunt u ook kiezen uit halal-, biologische of vegetarische snacks.
IJs
Naast ons assortiment handijs leveren we ook kwalitatief Italiaans schepijs in diverse maatvoeringen. Ook zijn alle ingrediënten verkrijgbaar voor het verkopen van softijs, zoals hoorntjes en toppings.
Friet
Binnen de categorie friet hebben we diepvries- en koelverse varianten in vrijwel elke maatvoering. Naast de standaard friet biedt Lekkerland ook diverse (luxe) specialiteiten.

Ons breed en relevant assortiment voor uw conveniencewinkel

Bestellen

Op Lekkerland24 kunnen klanten eenvoudig bestellingen plaatsen, assortimenten en schappenplannen bekijken en op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Liever een bestelling doorgeven via e-mail? Of bellen met uw vragen?
Onze afdeling Klantenservice  vindt samen met u de beste oplossing.
088 – 74 74 100
klantenservice@lekkerland.nl

Dit kan je ook interesseren: