“Binnen de afdeling Finance kun je je in een grote casus of een flink project storten!”

Martijn (39), Sales Controller

“Binnen de afdeling Finance kun je je in een grote casus of een flink project storten!”

Martijn (39), Sales Controller

Lekkerlander sinds 2011

Acht jaar geleden begon ik bij Lekkerland als bestandsbeheerder. Ik merkte al gauw dat ik meer uit mezelf kon halen en meer kon betekenen voor Lekkerland. Na ruim een jaar kwam die kans op de nieuwe Business Development-afdeling. We hielden ons daar onder meer bezig met het optimaliseren van rapportages, het beantwoorden van vragen vanuit vertegenwoordigers en het verzorgen van de bonusberekeningen van klanten.

Vrijheid en flexibiliteit

Twee jaar geleden ben ik aan de slag gegaan binnen de afdeling Finance als sales controller. Een nieuwe baan, een nieuwe uitdaging, maar nog steeds binnen Lekkerland. Dat vond ik fijn, want bij Lekkerland krijg ik veel vrijheid. Zo krijg ik bijvoorbeeld de ruimte om ’s ochtends later te beginnen, zodat ik mijn zoontje kan wegbrengen. Ook kan ik mijn compensatiedagen inzetten om zo nu en dan een kwartiertje eerder te gaan en op tijd thuis te zijn om samen met mijn gezin te eten. Soms log ik ’s avonds nog even in om mezelf lekker in een grote casus of een flink project te storten.

„Collega’s kunnen ervan op aan dat we onze verantwoordelijkheid nemen in financiële casussen.“
Martijn (39), Sales controller. Lekkerlander sinds 2011.

Vertrouwen en verantwoordelijkheid

De balans en flexibiliteit tussen mijn werk- en privéleven vind ik heel belangrijk en dat is iets waarmee ze bij Lekkerland heel goed rekening houden. Zulke flexibele omstandigheden en regelingen wekken voor mij ook een soort vertrouwen en motivatie op. Het geeft een goed gevoel als je leidinggevende bepaalde zaken bij jou los durft te laten en ervan op aan kan dat jij je verantwoordelijkheden neemt.