In het leuke en gezellige team kan ik nieuwe stappen maken.

Paulina (30), Orderverzamelaar

In het leuke en gezellige team kan ik nieuwe stappen maken.

Paulina (30), Orderverzamelaar

Lekkerlander sinds 2017

Ik woon nu ongeveer 5 jaar in Nederland. Voordat ik bij Lekkerland kwam werken, was ik werkzaam in een kas. Maar voor iemand die geen groene vingers heeft, is werken met bloemen en planten niet echt lekker werken. Ik werd door iemand bij Lekkerland gewezen op een vacature en ik stuurde mijn CV. Ze nodigden me uit voor een gesprek en vrij snel daarna kon ik beginnen als orderverzamelaar. Bij de afdeling zoetwaren verzamel ik alle producten met de verzameltruck en bij de afdeling tabak doe ik de volledige afhandeling van een order: tellen, verzamelen, sorteren en verwerkingen in het computersysteem.

Doorgroeien en ontwikkelen

In Polen heb ik een technische opleiding afgerond. Ik zou graag binnen Lekkerland willen doorgroeien naar een baan in de richting van mijn studie. Ik geloof erin dat ik binnen Lekkerland een nieuwe stap kan maken, maar om door te ontwikkelen van magazijn naar kantoor, zal ik eerst de Nederlandse taal goed moeten beheersen. Gelukkig werk ik met een leuk en gezellig team bij Lekkerland. Door het continue contact met collega’s leer ik de taal snel!

„In deze positieve sfeer, is het ook in de drukke periodes lekker aanpakken.“
Paulina (30), Orderverzamelaar

Lekker aanpakken

Fysiek werk ligt misschien niet per se in mijn straatje, maar ik hou wel van hard werken. Ik werk vijf dagen in de week en in drukke periodes, zoals tijdens Pasen of Kerst, kan ik extra werken. Daarnaast zijn er ook dagen bij dat ik in de middag klaar ben, zodat ik tijd vrij kan maken voor familie. Al met al hangt er een positieve sfeer bij Lekkerland.

Orderverzamelaar bij Lekkerland

Wil jij als orderverzamelaar ook Lekker werken bij Lekkerland?