Assortiment
Wij helpen u ondernemen

Met deze 3 handige tips geeft u uw verkoop deze zomer een boost!

Het zonnetje schijnt fel, de korte broeken komen weer uit de kast en we zijn weer steeds vaker onderweg. Kortom: We genieten volop van de zomerperiode. Om tijdens deze periode uw verkoop te stimuleren, hebben we speciaal voor u drie handige tips op een rijtje gezet!

Tip 1: Genoeg gekoelde dranken

Niets is zo lekker als een ijskoud drankje op een warme zomerdag. Met dit warme weer wil uw klant juist voldoende koud drinken voor onderweg. Het is dan ook niet zo raar dat gekoelde frisdranken de absolute omzetmakers zijn binnen het Petrol kanaal. Zorg er daarom voor dat u deze periode een extra drankenkoeling in uw shop heeft staan. Een gegarandeerd succes voor extra verkoop! Zorg dat u er op tijd bij bent, want voor u het weet schijnt de zon weer!

Tip 2. Zorg voor een fris en fruitige snack

 

Gezonde voeding wordt steeds belangrijker voor uw klant. Met een handige fruitsalade biedt u uw klant niet alleen een gezonde optie, maar ook nog eens een verkoelende snack tijdens de warmere dagen. De klant zoekt bij warm weer immers naar verfrissing. Door verschillende variaties aan te bieden heeft uw assortiment voor ieder wat wils.

Tip 3. Haal een (extra) ijsvriezer in huis

Een heerlijk verkoelend ijsje kan tijdens de zomerdagen niet ontbreken voor uw klant. Daarom is het belangrijk om voldoende voorraad in huis te hebben voordat de zon gaat schijnen. Een (extra) ijsvriezer in uw shop kan daarbij niet missen! Dit draagt bij aan een optimale confrontatie en vergroot de kans op extra verkopen van uw ijsassortiment.

Bent u er helemaal klaar voor om uw verkoop te optimaliseren door middel van extra koelcapaciteit? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur.