Taco Mundo
Logistiek partner
Lekkerland Nieuws
Wij helpen u ondernemen

Taco Mundo en Lekkerland Nederland verlengen succesvolle samenwerking

De samenwerking tussen Lekkerland Nederland en de Mexicaanse bezorgformule Taco Mundo heeft de afgelopen jaren bewezen een succesvolle combinatie te zijn. Aanleiding voor beide organisaties om deze samenwerking voor de komende jaren te verlengen. Hiermee blijft Lekkerland de totale logistieke dienstverlening verzorgen van het food- en non-foodassortiment voor de 37 Taco Mundo vestigingen in Nederland.

Tom Filippini, oprichter van Taco Mundo: “Het is altijd prettig dat je partners aan je organisatie kunt verbinden die dezelfde toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid hebben als die je zelf nastreeft. Wij werken inmiddels al 4 jaar samen met Lekkerland en zijn zeer tevreden over de invulling van deze samenwerking. Lekkerland voorziet onze vestigingen van alle benodigde producten, van food tot non-food, AGF tot dranken. Deze verlenging toont aan dat we samen een goede balans hebben gevonden, die beide partijen ten goede komt. We kijken ernaar uit om deze succesvolle samenwerking verder uit te bouwen om verdere groei en successen te realiseren."

Ondertekening Olaf Gockel (l), Sales directeur Lekkerland Nederland en Tom Filippini (r), oprichter van Taco Mundo.

Strategische partner

“Deze verlenging is een duidelijke bevestiging van het wederzijds vertrouwen en de sterke relatie die we in de afgelopen jaren met elkaar hebben opgebouwd”, aldus Olaf Gockel, Sales directeur bij Lekkerland Nederland. “Taco Mundo kiest opnieuw voor Lekkerland vanwege onze full service dienstverlening, die we meerdere keren per week voor de 37 vestigingen in Nederland uitvoeren. We zijn er trots op dat we met onze uitgebreide en op maat gemaakte logistieke diensten wederom de voorkeur hebben gekregen.”

„Deze verlenging is een duidelijke bevestiging van het wederzijds vertrouwen en de sterke relatie die we in de afgelopen jaren met elkaar hebben opgebouwd. We zijn er trots op dat we met onze uitgebreide en op maat gemaakte logistieke diensten wederom de voorkeur hebben gekregen.“
Olaf Gockel | Directeur Sales van Lekkerland

Focus op uitbreiding en versterking

“Met onze fijnmazige distributie en landelijke dekking vanuit onze drie distributiecentra in Nederland ontzorgen wij Taco Mundo volledig op het logistieke vlak”, aldus Gockel. “Als fullservicespecialist nemen wij namelijk het complete logistieke proces voor ze uit handen. Efficiënt en duurzaam. Daardoor kan Taco Mundo zich volledig focussen op haar ambities voor verdere uitbreiding van vestigingen binnen Nederland. En dat sluit precies aan bij onze visie als ‘Your most convenient partner’. Zo dragen we als Lekkerland bij aan de verdere versterking van de Taco Mundo formule in heel Nederland.”

“Taco Mundo ziet nog volop kansen voor franchisenemers op de Nederlandse markt om de komende jaren door te groeien naar 50 tot 60 vestigingen”, licht oprichter Filippini toe. “Uitbreiding over de grens behoort ook tot de mogelijkheden.”

Taco Mundo | Amsterdam Oud West