Bewuster en gezonder…
Dat streven steeds meer consumenten in uw shop na. De producten die zij kiezen, bieden -naast het stillen van hun honger of dorst- het liefst nog iets extra’s. Meer energie bijvoorbeeld, extra eiwitten of minder suiker. Welke keuzes maakt u tussen alle producten die claimen een goede keuze te zijn?

Vetten

Vet is een belangrijke brandstof voor het lichaam. Zo spelen de essentiële vetzuren uit onverzadigd vet een belangrijke rol bij het verminderen van de kans op hart- en vaatziekten. Maar transvetten en verzadigde vetten zijn soorten vet waar de consument liever met een boog omheen loopt. De trend van de producten met 0% vet groeit daardoor nog altijd!

Eiwitten

De proteïne- (oftewel eiwitten-)repen zijn niet aan te slepen. Vooral sporters zorgen met het eten van deze producten voor spierherstel en het vergroten van de spiermassa. Bovendien vermijden veel mensen energie uit koolhydraten, waarop ze heil zoeken in energie uit eiwitten. Eiwitrijke producten blijven daarmee een populaire productgroep.

Suiker

Er wordt weleens gezegd dat als suiker nu ontdekt zou worden, het verboden zou worden. Het is dikmakend en verslavend. Maar lekker dat het is… De consument van tegenwoordig mijdt de toegevoegde suikers en gaat voor de natuurlijke suikers, bijvoorbeeld uit fruit.

Smart Choice, een bewust concept

De bewuste consument verleiden: met Smart Choice, een bewust concept.
Lekkerland maakt u wegwijs in het perfecte assortiment voor consumenten die wat extra’s zoeken in een product.