Weggooien is zonde

Jaarlijks gooien we zo’n 34 kilo etenswaren per persoon weg. Alleen in Nederland al. Dat dit niet goed is voor de natuur dat behoeft geen verdere uitleg. Deze voedselverspilling willen wij graag, samen met u, terugdringen. Daarom hebben wij stickers ontwikkeld, waarmee u de aandacht kunt vestigen op producten die tegen de THT aanlopen en die u normaal gesproken (waarschijnlijk) weg zou moeten gooien. Deze producten kunt u dan naar eigen inzicht afprijzen, zodat uw klanten voor een klein prijsje producten kunnen kopen. Beter voor u en beter voor het milieu!

Tasjes en zakken

Op Lekkerland24.nl vindt u diverse soorten onbedrukte tassen en zakken. Hier kunt u bijvoorbeeld een sticker op plakken en zo meerdere producten voor een aantrekkelijke totaalprijs aanbieden.

Grote en kleine grote stickers

Het kortingspercentage of bedrag kunt u zelf invullen en dus helemaal zelf bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld op de dag van THT-verloop meer korting geven dan de dagen daarvoor. Neem voor meer informatie contact op met uw verkoopadviseur. De stickers zijn beschikbaar in twee formaten; groot (10,5 x 14,8 cm) en klein (5 x 5 cm) en zijn per 250 stuks te bestellen door een mail te sturen naar: categorysupport-fs@lekkerland.nl.

Duurzame disposables

Plasticvervuiling is één van de grootste milieuproblemen en krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht. Verandering is noodzakelijk, want als de huidige productietrends aanhouden zit er in 2050 meer plastic dan vis in de oceaan. Daarom introduceert de EU verschillende maatregelen die het gebruik van plastic reduceren. Één van die maatregelen is het verbod op Single Use Plastics (SUP). Er komt een algeheel verbod op plastic bestek, rietjes, borden, roerstaafjes, foambekers en foam-maaltijdboxen. Uiteraard heeft Lekkerland al diverse alternatieven in haar assortiment.

Duurzaamheid is een drijfveer die leeft in alles wat we doen. We houden ons voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen, vertalen deze naar slimme oplossingen en blijven ons duurzaamheidsbeleid uitbreiden.
Wilt u meer weten over de aandacht voor duurzaamheid bij Lekkerland? Klik voor meer informatie op onderstaande button.