Met ons fijnmazige distributienetwerk leveren we snel, correct en duurzaam.
Altijd en overal.

Met ons fijnmazige distributienetwerk leveren we snel, correct en duurzaam.
Altijd en overal.

Op elk moment. Op elke plaats

Met een wagenpark van meer dan 150 vrachtwagens en bestelbusjes, waarvan het merendeel bestaat uit milieuvriendelijke multitemperatuurwagens, zijn wij voor onze klanten 24 uur per dag onderweg door heel Nederland. Al uw logistieke werkzaamheden in één hand. Lekkerland zorgt ervoor dat de juiste bevoorrading op het juiste moment geleverd wordt, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming.

Warehousing

Om snel en correct aan onze klanten te leveren, maken we in onze
distributiecentra gebruik van de modernste technologieën voor Warehouse management.
Zo werken we met Pick-by-Voice; een papierloze en daardoor snellere en efficiëntere manier van orderverzameling, waarbij magazijnmedewerkers zijn uitgerust met een PDA en een headset. Daarnaast gebruiken wij het TKS-systeem, waarmee we het product direct scannen en de levering op gewicht controleren.
Even toonaangevend en bij Lekkerland al lang ingeburgerd is Pick-to-Light: een led-display toont de te verzamelen artikelen op het pickvak.
Onze magazijnmedewerkers kunnen zich zo volledig concentreren op het verzamelen van uw bestelling.

Locaties 

Lekkerland is altijd daar waar u wilt. Met drie distributiecentra in Nederland bevoorraden wij snel en betrouwbaar. Klik hieronder op de gewenste locatie voor het adres en contactgegevens.

Duurzame logistiek

Met onze flexibiliteit in transportoplossingen zijn we zo efficiënt en duurzaam mogelijk onderweg en bieden we een antwoord op de vraag naar slimme stadsdistributie.

Value added service

Bij Lekkerland houden we van een gestructureerde, efficiënte en betrouwbare afhandeling van het vervoeren, leveren en opslaan van goederen.

Dit kan je ook interesseren: