Lekkerland als werkgever

 

 

Ook lekker werken?

Lekkerland als werkgever

 

 

Wat wij Lekkerlanders bieden

Wij bieden Lekkerlanders een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een goed salaris en een dynamische werkomgeving geven we je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Op verschillende manieren coachen, sturen, motiveren en ondersteunen wij onze Lekkerlanders dat we iets voor ze kunnen betekenen. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich op z’n plek voelt, zijn of haar ambities kan waarmaken en zo lekker kan werken.

Zo boeken we vooruitgang als organisatie én vooruitgang per individu.
En dat is voor iedere Lekkerlander anders.

Begeleiding

Opleiding

Bij Lekkerland blijven we je stimuleren om (vakgerichte) trainingen/opleidingen te volgen en je kennis & vaardigheden uit te breiden. Dat kan variëren van generieke online trainingen tot verplichte trainingen in het kader van Code ‘95, tot een maatwerkopleiding op teamniveau zoals een leiderschapstraining. Een training of opleiding kun je zowel intern als extern volgen en wordt vanuit Lekkerland betaald. Ook bieden wij ruimte voor leren en werken via een BBL-opleidingsplaats.

Loopbaanbegeleiding

Samen met jouw directe leidinggevende bekijk je hoe jij groeit als Lekkerlander. Je maakt concrete afspraken en stelt meetbare doelstellingen, zodat je jouw groei kunt monitoren en bijsturen waar nodig. Een persoonlijkheidsanalyse kan jou helpen een concreter inzicht te geven in je talenten waardoor je je kwaliteiten nog beter kan benutten.

Personal coaching

Coaching is voor geen Lekkerlander hetzelfde. Je kunt altijd rekenen op “on the job” coaching. We geven je ruimte en tijd om je persoonlijke grenzen te verkennen en te verleggen.

Starten als Lekkerlander

Bij Lekkerland kun je op elk moment en op elk carrière niveau beginnen als Lekkerlander. Start op een van onze locaties binnen een sector die bij jou past: Verkoop, Marketing & Communicatie, IT, Logistiek, Financiën & Controlling en Human Resources.
Informeer naar de mogelijkheden en neem bij interesse contact op met een van onze contactpersonen of mail naar hrm@lekkerland.nl.
We vertellen je graag meer over Lekkerland en jouw kansen en perspectieven bij ons.

Baan

Heb je werkervaring binnen onze markt en wil je werken en meegroeien in de dynamische wereld van convenience? Begin dan direct bij Lekkerland. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste en gedreven Lekkerlanders in de sector Verkoop, Marketing & Communicatie, IT, Logistiek, Financiën & Controlling, Human Resources en andere veelzijdige beroepsvelden in het on-the-go landschap.

Op diverse locaties in het land bieden we je duurzame carrièreperspectieven en ondersteunen we je gericht bij je persoonlijke ontwikkeling.

Stage

Ben jij praktijkgericht en op zoek naar een leuke, leerzame, dynamische en professionele stage? Dan ben je bij Lekkerland op de juiste plek, want wij weten hoe belangrijk scholing is. En Lekkerland is een erkend leerbedrijf. Zoals wij trainingen en opleidingen geven aan onze eigen Lekkerlanders, begeleiden we graag gemotiveerde scholieren en studenten.

Zoek je een stageplek op onze afdeling Financiën, Verkoop, Marketing & Communicatie of wil je graag praktijkervaring opdoen in ons magazijn of als chauffeur?
Een dagje meerijden is ook mogelijk voor een stagiaire/BBL-er.

Neem dan contact op met een van onze contactpersonen van de afdeling HRM of mail naar hrm@lekkerland.nl.

Sollicitatieproces

De afdeling HRM zet een vacature op internet, waarop je kunt reageren. Na je sollicitatiemail neemt een van onze collega’s van HRM contact met je op voor een eerste kennismaking.

Soms checken we referenties, voordat we je aannemen. Wanneer we je referenties precies bellen, bepalen we in de loop van het proces.

Na deze 1e screening nodigen we je uit voor een gesprek.
Verloopt dat positief, dan stellen we een arbeidsovereenkomst voor je op. HRM maakt een afspraak met je om deze arbeidsovereenkomst te bespreken.
Als jij daarmee ook akkoord gaat, stuur je al je papieren ingevuld terug en kun je starten op de afgesproken datum.

Ben jij een Lekkerlander?
Wil jij lekker werken met de Lekkerland mentaliteit?

Bekijk onze vacatures
  • * Verplicht veld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.