Efficiënt en duurzaam
Koploper in slimme stadsdistributie

Efficiënt en duurzaam
Koploper in slimme stadsdistributie

Koploper 3 Lean&Green-sterren

Vanuit ons fijnmazige distributienetwerk opereren we in de leveringsvorm die aansluit bij de behoefte en locatie van de ondernemer.
Met onze flexibele transportoplossingen zijn we zo efficiënt en duurzaam mogelijk onderweg en bieden we een antwoord op de vraag naar slimme stadsdistributie.

Niet voor niets zijn wij één van de zes bedrijven in Nederland met 3 Lean&Green-sterren!
Als koploper effenen wij de weg richting zero emissie en leveren wij een bijdrage aan de Factor 6 klimaatdoelstelling voor de logistiek.

Lees er meer over: Lekkerland koploper met 3e Lean & Green-ster

Zongekoeld

We beschikken over bestelauto’s die zijn voorzien van zonnepanelen.
Bekijk hier de reportage van RTL Transportwereld: RTL Transportwereld over de zongekoelde bestelauto’s.

Drie temperatuurzones

onze vrachtwagens beschikken over 3 verschillende temperatuurzones, om ongekoelde, verse gekoelde (tot +7*C) en diepvriesproducten (tot -20*C) tegelijk te kunnen transporteren.
Zo combineren we uw bestellingen, sparen we ritten uit en ontzien we het milieu.

Last mile

Omdat er in steeds meer stadscentra alleen maar elektrische vervoersmiddelen mogen leveren, kiezen we voor last-mile city distributie. Onze intensieve samenwerking met City Hub (transfer shipment points) zorgt ervoor dat leveringen altijd en overal mogelijk én duurzaam zijn. Voor veel leveringen in de binnenstad wordt bijvoorbeeld gekozen voor bakfietsen.

Bij levering aan onze klanten nemen we ook de retourvracht mee naar onze distributiecentra . Een efficiënte vorm van logistiek die ook zorgt voor een verlaging van foodmiles en minder CO2-uitstoot.

De toekomst van uw zaak.
Alles om u succesvoller te laten zijn.