Lekkerland
Uw specialist voor on-the-go consumptie

Lekkerland
Uw specialist voor on-the-go consumptie

Wij zijn de specialist voor on-the-go consumptie

We bieden innovatieve retailoplossingen, logistieke diensten op maat en een relevant, breed assortiment in vijf Europese landen.

Wij doen er alles aan om onze klanten succesvoller te laten zijn.
Daarom gaat onze volledige aandacht naar de behoeften van onze klanten en van hun eindconsument. Onze visie is om “Your most convenient partner” voor onze klanten te zijn, de beste partner die ze zich kunnen wensen.
Onze klanten zijn winkelformules die consumenten het gemak van consumptie onderweg bieden. Dit zijn onder meer de branches petrol, travel (treinstations en luchthavens), foodservice in retail (outlets), fast service en tabak-&gemakzaken.

In 2020 leverden onze 5.500 medewerkers aan ruim 85.800 verkooppunten door heel Europa. De omzet van de groep bedroeg 13,1 miljard euro.

Sinds 2020 maakt Lekkerland deel uit van de REWE Group, een van de toonaangevende groepen voor food retail en toerisme in Duitsland en Europa. In 2020 behaalde de onderneming een totale omzet van meer dan 75 miljard euro. De in 1927 opgerichte REWE Group is met meer dan 384.000 medewerkers vertegenwoordigd in 22 Europese landen.

Wij kennen uw markt

Wij zijn specialist op het gebied van on-the-go consumptie en de full-service dienstverlener voor onze klant.
In vijf Europese landen bieden wij innovatieve retailoplossingen, logistieke diensten op maat en een breed en relevant assortiment. Onze klanten zijn winkelformules die consumenten het gemak van consumptie onderweg bieden in de volgende branches.

Algemeen directeur
Freek van Beek

Management

Lekker kort

Lekkerland Nederland B.V. maakt deel uit van het Duitse Lekkerland SE.

Lekkerland Vending Services is een werkmaatschappij van Lekkerland Nederland BV en exploiteert verkoopautomaten voor tabaksproducten.

Daarnaast is Convenience Concept B.V., onderdeel van Lekkerland Beheer N.V.
Convenience Concept is een soft-franchise retailformulehuis in de tabaks- en gemakssector waar de formules CIGO, Compaenen en Smaakgilde Compleet (White Label) zijn ondergebracht. Samen betreft dit ruim 225 locaties met een landelijke dekking.

  • Werknemers 769
  • Afnemers 11.206
  • Distributiecentra 3
  • Voertuigen 154

Visie & missie

Visie
Your most convenient partner
Your most convenient partner
‘Your most convenient partner.’ Dat willen wij zijn voor onze klanten.
Elke dag weer. Bij alles wat we doen.
Missie
Wij doen er alles aan om onze klanten nog succesvoller te laten zijn
Wij doen er alles aan om onze klanten nog succesvoller te laten zijn
Lekkerland is de specialist voor on-the-go consumptie. We bieden innovatieve retailoplossingen, logistieke diensten op maat en een relevant, breed assortiment. Dat maakt ons de expert en de toegewijde en betrouwbare partner voor onze klanten in verschillende Europese landen.

Onze volledige aandacht gaat naar de behoeftes en wensen van onze klanten en van de consument.

Wij – dat is het team van Lekkerland.

Onze pijlers

Onze visie is om ‘Your most convenient partner’ voor onze klanten te zijn, de beste partner die ze zich kunnen wensen.
Met agility, entrepreneurship en clarity krijgen wij dat voor elkaar.

Agility: wij zijn flexibel en proactief

We bieden een uitgebreid assortiment aan producten, complete retailconcepten, ondersteunende diensten en innovatieve oplossingen. Allemaal op maat en gericht op de behoeftes van onze Europese klanten en hun consumenten. Dit doen we door snel en proactief te handelen, steeds weer nieuwe dingen te proberen en innovatie te stimuleren.

Entrepreneurship: wij zijn betrokken

We denken mee met onze klant, dragen ideeën aan en brengen concepten snel in de praktijk. We nemen onze verantwoordelijkheid. Constant blijven we onszelf verbeteren om u als klant op lange termijn succesvoller te maken. We houden nauw contact en weten waar de wensen en behoeftes liggen.

Clarity: wij weten wat we doen en doen wat wij beloven

Onze klanten kunnen blind op ons vertrouwen. In alles wat we doen, houden we ons het doel voor ogen om ‘your most convenient partner’ te zijn voor onze klanten. Met de juiste kennis, vaardigheden en ervaring weet iedereen binnen Lekkerland hoe hij of zij eraan bijdraagt om dat doel te bereiken. We zijn één team.

Dit vindt u misschien ook interessant: