Onze vending services
Onmisbaar in uw horecazaak

Onze vending services
Onmisbaar in uw horecazaak

Gemakkelijk service bieden

Lekkerland Vending Services is een werkmaatschappij van Lekkerland Nederland BV en exploiteert verkoopautomaten voor tabaksproducten. Met onze full-service dienstverlening nemen wij uw tabaksverkoop volledig uit handen.

Lekkerland (Vending Services) beschikt over verschillende typen tabaksautomaten. Met hun uniforme uitstraling en unieke designs zijn zij gemakkelijk herkenbaar en behoren tot de meest geavanceerde op de markt. Zij zijn met de nieuwste technische snufjes uitgerust. Met het moderne design, handige tip touch bediening en ruime capaciteit is deze automaat uitermate geschikt voor uw horecazaak.

Alle tabaksautomaten van Lekkerland Vending Services zijn voorzien van een leeftijdsslot. Dit is wettelijk verplicht om verkoop van tabak aan minderjarigen te voorkomen. De automaten kunnen ontgrendeld worden door middel van het AgeCoin of AgeScan systeem.

Verbod op automaten zonder tussenkomst personen per 1-1-2022

Vanaf 1 januari 2022 is het niet meer toegestaan om tabak via automaten te verkopen, op de manier zoals Lekkerland Vending Services (LVS) dat nu mogelijk maakt in de horeca: een zelfbedieningsautomaat in uw zaak, zonder tussenkomst van personen.

Voor horecagelegenheden die onder de Drank- en Horecawet vallen, is er geen ruimte meer om tabak te verkopen. Ook voor andere verkooppunten is die ruimte beperkt. U vindt meer informatie bij onze Veelgestelde vragen.

Vestigingen Lekkerland Vending Services

Provisie

Om uw provisie over het afgelopen jaar correct op te stellen en uit te betalen, heeft Lekkerland Vending Services uw juiste bedrijfsgegevens nodig.

Hoe kunt u dit gemakkelijk doorgeven:
1. Klik hier om in te loggen.
2. Log in met uw klantnummer en wachtwoord. Deze staan bovenaan de brief die u hierover ontvangen heeft.
3. Vul de benodigde gegevens in. Indien er al gegevens ingevuld staan, controleer dan of ze correct zijn en wijzig waar nodig.
4. Wanneer u alle gegevens heeft ingevuld, vinkt u dit aan in het betreffende vakje onderaan. Let u erop dat alle verplichte velden correct zijn ingevuld, zodat wij u kunnen uitbetalen.
5. Is alles correct ingevuld? Dan bevestigt u door op de knop “Bevestig” te klikken. Wij ontvangen dan uw gegevens voor verdere verwerking.

Wisselgeld

Klanten van Lekkerland Vending Services met een inlogcode kunnen via onderstaande link inloggen in het wisselgeld bestelsysteem.
Inloggen

Business-to-business

De rol van Lekkerland Vending Services gaat mede door de Business-to-business optie veel verder dan die
van traditionele aanbieders. Via de Business-to-business tool (B-to-B) biedt Lekkerland Vending Services
haar leveranciers internetdiensten aan. Deze diensten omvatten een scala aan data en informatie met betrekking
tot tabaksverkopen. Leveranciers met een inlogcode kunnen via onderstaande link inloggen:
B-to-B

Regelgeving verkoop van tabak

Verkoop van tabak is aan regels gebonden. Hier vindt u meer informatie:
Regelgeving tabaksverkoop-en-roken

Wij kennen uw markt

Wij zijn specialist op het gebied van on-the-go consumptie en de full-service dienstverlener voor onze klant.
In vier Europese landen bieden wij innovatieve retailoplossingen, logistieke diensten op maat en een breed en relevant assortiment. Onze klanten zijn winkelformules die consumenten het gemak van consumptie onderweg bieden in de volgende branches.