Hart voor onze Lekkerlanders

Hart voor onze Lekkerlanders

Hart voor onze Lekkerlanders

Alles wat we bij Lekkerland doen, staat in het teken van ‘your most convenient partner’ zijn. Het is onze mentaliteit, drijfveer en cultuur. Om de perfecte partner te zijn voor onze klanten, is het belangrijk dat onze eigen Lekkerlanders lekker kunnen werken. Daarom coachen, sturen en motiveren we ze, en staan we klaar op ieder moment dat we iets voor ze kunnen betekenen. Goed werkgeverschap is ook meedenken over duurzaam woon-werkverkeer, gezondheid en doorgroeimogelijkheden. Zo investeren we in onze Lekkerlanders, blijven we met elkaar verbonden en bouwen we aan een duurzame werkrelatie.

Elektrische auto’s voor Lekkerlanders

Naast het feit dat we er alles aan doen om onze chauffeurs zo zuinig en efficiënt mogelijk te laten rijden, streven we er ook naar dat onze Lekkerlanders zo duurzaam mogelijk naar hun werk kunnen gaan. Daarom stimuleren we het gebruik van elektrische auto’s en bieden we Lekkerlanders de mogelijkheid om een elektrische auto te leasen.

Goed werkgeverschap

Wij geloven dat lekker werken meer is dan alleen goede coaching, sturing en ondersteuning. Het gaat ook over het gezond en fit houden van onze Lekkerlanders. We bieden ze dagelijks gratis vers fruit aan en werken met een speciaal programma dat bestaat uit verschillende keuzepakketten, zoals een fitnessabonnement. Zo stimuleren én vergoeden we een gezonde levensstijl.

Lekker werken betekent ook goede arbeidsvoorwaarden. Met onze 80/90-regeling maken we het voor oudere Lekkerlanders aantrekkelijk om langer bij ons te blijven werken. Een instrument binnen onze CAO dat ervoor zorgt dat we onze Lekkerlanders op een duurzame manier aan ons bedrijf verbinden. Die duurzame verbinding met Lekkerland is ook te danken aan ons opleidingsplatform. Door het organiseren van gerichte opleidingstrajecten en trainingen, geven we elke Lekkerlander de mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen. Zo kunnen ze groeien binnen hun eigen functie of een andere functie.

Meer over duurzaamheid en onze pijlers

Dit kan je ook interesseren: