Samen vormgeven van de tankstationbusiness
Petrol

Samen vormgeven van de tankstationbusiness
Petrol

Wij weten wat tankshops nodig hebben

De petrolbranche en Lekkerland hebben al sinds de oprichting van Lekkerland een speciale band. We hebben decennialange ervaring in de wereld van petrol en ontwikkelden door de tijd de tankstationbusiness met onze petrolpartners.
We zien digitalisering versnellen en onbemande winkels groeien. Als on-the-go specialist geven wij met onze totaaloplossingen en -concepten vorm aan de tankstationbusiness van morgen.

Staat u voor een uitdaging? Wij vinden er een oplossing voor en helpen uw tankstation nóg succesvoller te maken.

Vestigingsplaatsonderzoek

Om van uw winkel een bestemming te maken, brengen wij een demografisch profiel van de gasten op uw locatie in kaart. Door het vertalen van data naar consumentenbehoeften, weten wij precies wat uw winkel nodig heeft om de klantbeleving te vergroten. Daarnaast vergelijken we de concurrentie in uw omgeving en hoe u zich kunt onderscheiden.

Totaalgemak: ‘Lekker Op Weg’

Speciaal voor het petrolkanaal bieden wij het ‘Lekker Op Weg’ concept. Van categorie-analyse en quality check van de schappen tot exclusieve opleidingen en trainingen voor uw personeel: Lekker Op Weg biedt slimme en modulaire oplossingen om de kwaliteit én omzet van zowel grote, kleine, bemande of onbemande locaties te verhogen.

Shop-optimalisatie vanuit data

We bekijken trends en ontwikkelingen binnen de petrolmarkt vanuit een datagedreven perspectief.
We analyseren(kassa)data en bestelgegevens. We onderzoeken hoe consumenten door een shop bewegen en we bekijken welke promoties het meest effectief zijn. Al die zaken leveren direct retail data op van alle factoren van de bedrijfsvoering. Ervaringen die we graag gebruiken in onze adviezen naar klanten om de shop én de klantbeleving te optimaliseren.

De waarde van terugkerende gasten

Om het petrolkanaal extra te ondersteunen, ontwikkelde Lekkerland een aantrekkelijk loyaliteitsprogramma. Waar de consument kan sparen voor mooie extra’s, krijgt u als ondernemer de kans uw gasten te binden aan uw winkel. Zo zorgt het creëren van loyaliteit voor het genereren van een hogere omzet.

Gemakkelijk bestellen

Dankzij onze Lekkerland24 app kunnen onze klanten altijd en overal bestellen.

Meer over onze nieuwe petrolpartners

Wij kennen uw markt

Onze klanten zijn winkelformules die consumenten het gemak van consumptie onderweg bieden in de volgende branches.