Samen vormgeven van de tankstationbusiness
Petrol

Samen vormgeven van de tankstationbusiness
Petrol

Een speciale band

De petrolbranche & Lekkerland kennen al vanaf het begin een speciale samenwerking. Sinds de oprichting van Lekkerland hebben we bijgedragen aan het vormgeven van de tankstationbusiness en hebben we de afgelopen decennia een ongelooflijke schat aan ervaring opgebouwd. We weten wat benzinestations beweegt – vooral in de winkel, maar ook alles om de winkel heen.

Staat u voor een uitdaging? Wij vinden er een oplossing voor. Wij zijn de specialist on-the-go consumptie, en ons doel is om uw tankstation succesvoller te maken.

Vestigingsplaatsonderzoek

Wij helpen u van uw winkel een bestemming te maken. Wij brengen het demografisch profiel van de gast op uw locatie in beeld en vertalen die data naar consumentenbehoeften. We vergelijken wat de concurrentie in uw omgeving biedt en hoe u zich kunt onderscheiden.

Lekker op weg

Speciaal voor het petrolkanaal bieden we het ‘Lekker Op Weg’ concept. Van categorie-analyse en quality check van de schappen tot exclusieve opleidingen/trainingen voor uw personeel, Lekker Op Weg biedt alles om de kwaliteit én de omzet van uw winkel te verhogen

Terugkerende gasten

Om het petrolkanaal nog meer te ondersteunen, ontwikkelde Lekkerland een aantrekkelijk loyaliteitsprogramma: consumenten krijgen de kans om te sparen, de ondernemer krijgt de kans om de consument aan zich te binden en een hogere omzet te genereren.

Gemakkelijk bestellen

Dankzij onze Lekkerland24 app kunnen onze klanten altijd en overal bestellen.

Wij kennen uw markt

Onze klanten zijn winkelformules die consumenten het gemak van consumptie onderweg bieden in de volgende branches.