De wereld
van E-smoke

De wereld
van E-smoke

Ontwikkelingen voor elektronisch roken.

De verwachting is dat steeds meer van de huidige rokers zal kiezen voor elektronische alternatieven. Ondernemers en consumenten zijn zoekende naar goede oplossingen, die tal van voordelen hebben zoals prijs, gemak of minder geur. Lekkerland heeft hierover een visie, inclusief schappenplan en bijbehorende producten, voor retailers en de grote groep rokers die nog willen overstappen.

Daarnaast ondersteunt Lekkerland haar klanten actief in deze relatief nieuwe, groeiende categorie en stelt bijvoorbeeld winkelmaterialen beschikbaar aan haar klanten. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord voor meer informatie en de mogelijkheden voor u met betrekking tot elektronisch roken.

Eenvoudige onderverdeling

Lekkerland heeft nu een visie ontwikkeld, inclusief schappenplan en goede producten, om helderheid te scheppen, zowel naar winkeliers en hun personeel als naar de consumenten.
De visie van Lekkerland biedt iedere roker een beter alternatief. Beter als in de zin van goedkoper, minder geur en bijzondere smaken.

De alternatieven kunnen eenvoudig worden ondergebracht in drie verschillende producttypes:

  • Producten waarbij nicotine in een vloeibare vorm kan worden gedampt.
  • Producten waarbij echte tabak wordt verwarmd.
  • Kant en klare ‘pod-producten’.

Kwaliteit, gebruiksgemak of prijs?
De consument bepaalt zijn voorkeur

Binnen de alternatieven staan kwaliteit, gebruiksgemak en prijs centraal. De alternatieven zijn niet beter of slechter ten opzichte van elkaar. De consument bepaalt zelf wat zijn voorkeur heeft. Het is dan ook van belang dat de retailer zijn klanten daarin goed kan adviseren.
Lekkerland ondersteunt de retailers, zodat zij de juiste producten kunnen aanbieden. Denk hierbij aan een overzichtelijk schappenplan en goede producten die aansluiten bij de trends en behoeften.