Inrichting en concepten
Tot het complete plaatje klopt

Inrichting en concepten
Tot het complete plaatje klopt

Convenience Retail Solutions

Maak van uw winkel een bestemming

De juiste winkelstrategie draagt bij aan een totale beleving voor de consument. Het complete plaatje moet kloppen.

We helpen de ondernemer om de consument te verrassen en al vóór het moment van binnenkomst te verleiden. We adviseren u met winkelconcepten, planogrammen en door slimme schapinrichtingen.
Daarnaast helpen we u door het aanbieden van promotionele activiteiten, voor elke productcategorie en voor elke omvang. Allemaal om van uw winkel een bestemming te maken.

Convenience Retail Solutions

Een afgestemde bakery in uw winkel.

Ons innovatieve foodservice concept Punto Gusto is een mooi voorbeeld van het maatwerk dat we uw winkel kunnen bieden: een complete productlijn met een op uw winkel afgestemd bakeryconcept. Zo staat Punto Gusto voor no nonsense, lekkere producten die passen bij het moment van de dag. Centraal staat de receptuur van maximaal vijf ingrediënten. Dit zorgt voor minder derving en bereidingstijd, en een heerlijk pure smaak.

Lees er meer over: Een smaakvol concept Punto Gusto 

Kijk voor meer informatie op Lekkerland24.
Onze klantenservice vertelt u er ook graag alles over.

Convenience Retail Solutions

Een ingericht koffieconcept

Met het koffieconcept van  ‘Lavazza’ weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit.
Naast de verse koffiebonen bieden we een compleet ingerichte koffiecorner/-meubel met een koffieautomaat, pistonmachine en theemodule van topkwaliteit, zodat de consument keuze heeft uit een uitgebreid assortiment thee-, cacao- en koffiespecialiteiten.
Bovendien is ons koffieconcept eenvoudig te implementeren in iedere koffiebar, to-go zaak of andere winkel.

Meer informatie over ons koffieconcept vindt u op Lekkerland24.
Onze klantenservice vertelt u er ook graag alles over.

Convenience Retail Solutions

Lekker op weg

Dit concept voor de petrolbranche biedt alles om de kwaliteit én het rendement van uw winkel te verhogen door middel van het juiste assortiment.

Meer weten over de bouwstenen van Lekker Op Weg en wat het concept voor uw winkel kan betekenen?

Iedere maand inspiratie

Lekkerland biedt iedere maand receptuur en instructies voor de bereiding van het Broodje van de Maand. Iedere maand een nieuw broodje in de shop, afgestemd op de seizoenen. Ter inspiratie en goed voor de omzet.

Lees hier meer over Broodje van de Maand

Convenience Retail Solutions

Klantspecifieke inrichting

Consumenten kunnen hun geld maar één keer uitgeven en ze zijn vaak slechts korte tijd op de winkelvloer. Plaatsing, schapinvulling, prijsstelling, toegankelijkheid… het hele plaatje moet kloppen om de winkelbeleving zo makkelijk en prettig mogelijk te maken.
Dat vraagt om maatwerk, one size fits nobody. Lekkerland laat zien hoe dat ook in winkelconcepten prima past.

Dankzij jarenlange ervaring en het continu volgen van verkoopresultaten weet Lekkerland precies hoe een consument zich gedraagt in een winkel en zich welkom ervaart.
We helpen u met een shopstrategie die volledig is afgestemd op uw winkel en die voor verkoopstimulering zorgt: we stellen de consumentenmomenten en -behoeften vast, waarop we het best passende assortiment en schappenplan voor uw winkel samenstellen. In een styling die het hele concept omarmt.

Voor meer informatie over de dienstverlening van Convenience Retail Solutions:

www.convenienceretailsolutions.nl of neem contact op met tel: (088) 74 74 170 of e-mail: info@convenienceretailsolutions.nl

Smart Choice

Lekkerland volgt alle markttrends op de voet en is dus de ideale partner om u hierin te adviseren en te begeleiden. Met het concept SmartChoice helpen we u op weg binnen de categorie van bewuste voeding, specifiek voor ons on the go-kanaal. We maken u wegwijs in het reeds uitgebreide assortiment en helpen u dit te integreren in jouw winkelpunt. Meer keuze zet aan tot kopen, zowel van het standaardassortiment als van het nieuwe. U bouwt uw zaak verder uit en speelt in op de veranderende behoefte van de consumenten.

Lees hier meer over Smart Choice of
bekijk ons speciale assortiment op Lekkerland24.

Wij helpen u ondernemen.
Alles voor de toekomst van uw zaak.

Dit kan je ook interesseren: