Inrichting en concepten
Tot het complete plaatje klopt

Inrichting en concepten
Tot het complete plaatje klopt

Maak van uw winkel een bestemming

De juiste winkelstrategie draagt bij aan een totale beleving voor de consument. Het complete plaatje moet kloppen.

We helpen de ondernemer om de consument te verrassen en al vóór het moment van binnenkomst te verleiden. We adviseren u met winkelconcepten, planogrammen en door slimme schapinrichtingen.
Daarnaast helpen we u door het aanbieden van promotionele activiteiten, voor elke productcategorie en voor elke omvang. Allemaal om van uw winkel een bestemming te maken.

Een afgestemde bakery in uw winkel.

Ons innovatieve foodservice concept Punto Gusto is een mooi voorbeeld van het maatwerk dat we uw winkel kunnen bieden: een complete productlijn met een op uw winkel afgestemd bakeryconcept. Zo staat Punto Gusto voor no nonsense, lekkere producten die passen bij het moment van de dag. Centraal staat de receptuur van maximaal vijf ingrediënten. Dit zorgt voor minder derving en bereidingstijd, en een heerlijk pure smaak.

Kijk voor meer informatie op Lekkerland24.
Onze klantenservice vertelt u er ook graag alles over.

Een ingericht koffieconcept

Met ons koffieconcept ‘Piacetto’ weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit.
Naast de verse koffiebonen bieden we een compleet ingerichte koffiecorner/-meubel met een koffieautomaat, pistonmachine en theemodule van topkwaliteit, zodat de consument keuze heeft uit een uitgebreid assortiment thee-, cacao- en koffiespecialiteiten.
Bovendien is ons koffieconcept eenvoudig te implementeren in iedere koffiebar, to-go zaak of andere winkel.

Meer informatie over ons koffieconcept vindt u op Lekkerland24.
Onze klantenservice vertelt u er ook graag alles over.

Lekker op weg

Dit concept voor de petrolbranche biedt alles om de kwaliteit én de omzet van uw winkel te verhogen. Het concept is specifiek gericht op zoetwaren, dranken, koelvers (en ijs), rookwaren en non-food. De volgende bouwstenen vormen de basis van het concept en het succes ervan:

Iedere maand inspiratie

Lekkerland biedt iedere maand receptuur en instructies voor de bereiding van het Broodje van de Maand. Iedere maand een nieuw broodje in de shop, afgestemd op de seizoenen. Ter inspiratie en goed voor de omzet. Lees hier meer over Broodje van de Maand

Klantspecifieke inrichting

Consumenten kunnen hun geld maar één keer uitgeven en ze zijn vaak slechts korte tijd op de winkelvloer. Plaatsing, schapinvulling, prijsstelling, toegankelijkheid… het hele plaatje moet kloppen om de winkelbeleving zo makkelijk en prettig mogelijk te maken.
Dat vraagt om maatwerk, one size fits nobody. Lekkerland laat zien hoe dat ook in winkelconcepten prima past.

Dankzij jarenlange ervaring en het continu volgen van verkoopresultaten weet Lekkerland precies hoe een consument zich gedraagt in een winkel en zich welkom ervaart.
We helpen u met een shopstrategie die volledig is afgestemd op uw winkel en die voor verkoopstimulering zorgt: we stellen de consumentenmomenten en -behoeften vast, waarop we het best passende assortiment en schappenplan voor uw winkel samenstellen. In een styling die het hele concept omarmt.

Wij helpen u ondernemen.
Alles voor de toekomst van uw zaak.

Dit vindt u misschien ook interessant: