Totale ontzorging                        Lekker Op Weg

Totale ontzorging                        Lekker Op Weg

Wat is Lekker Op Weg?

Neemt u deel aan ons eigen totaalconcept ‘Lekker Op Weg’ (LOW), dan weet u zeker dat u het maximale uit uw tankshop haalt. Geen enkele shop is hetzelfde. Daarom verzorgen wij voor elke shop, groot of klein, een plan op maat dat aansluit op de locatie, de inrichting en de behoefte van uw klant. Allemaal vanuit de basisgedachte om de kwaliteit, de beleving en het rendement te verhogen.

Convenience Retail Solutions   Lekker op Weg wordt mogelijk gemaakt door Convenience Retail Solutions.

Van uitgebreide storecheck tot shopplan op maat.

Om een zo volledig mogelijk beeld van uw shop te krijgen, voeren wij vooraf op locatie een storecheck uit. Dat betekent dat we een kwantitatieve en kwalitatieve inventarisatie van uw shop maken. Van schapindeling tot promoties en van routing in de shop tot de presentatie, alles telt mee voor een uitgebreid en gericht advies. Vervolgens creëren we het shopplan voor uw specifieke locatie. Dat plan is gebouwd op category management, spacemanagement en shoppromoties. Een shopplan conform de ruimte en aanwezige hardware, zodat u geen extra investering(en) hoeft te doen.

Adviseren, bijsturen en blijven meedenken.

Zodra het LOW-concept is geïmplementeerd in uw shop, blijven wij de resultaten vanaf de zijlijn monitoren. Vier keer per jaar komen onze conceptspecialisten langs voor een quality check. Zo nemen we alles van assortiment tot schapindeling onder de loep en passen we het schappenplan daar waar nodig aan.

Daarnaast is het delen van kassadata een essentieel onderdeel binnen het LOW-programma. Door uw kassadata met ons te delen, kunnen wij precies analyseren welke producten en promoties succesvol zijn en sturen we indien nodig bij. Zo blijven we LOW voortdurend ontwikkelen voor een optimale invulling en een maximaal rendement.

Een rijk assortiment, met nadruk op impuls.

Lekker op Weg is gericht op het category management van uw shop waarbij het juiste floorplan en assortiment centraal staan. Door middel van kwaliteitsaudits en data-analyses wordt advies gegeven wat bijdraagt aan operational excellence en het verhogen van het rendement van uw shop.

Overweegt u een bakery voor uw shop? Naast advies in assortiment foodservice, hebben wij eigen foodservice oplossingen: van een foodservice wall gecombineerd met een Lavazza koffiemodule, tot aan onze eigen foodservicemodules Punto Gusto & Perszè.

Uw eigen bakery? Lees hier meer: Een smaakvol concept Punto Gusto 

Aantrekkelijke promoties voor uw klant én uzelf.

Wij vinden het belangrijk dat uw klant en uzelf kunnen profiteren van aantrekkelijke promoties. In LOW neemt u automatisch deel aan het promotieprogramma vol scherpe acties, compleet met ondersteunend promotiemateriaal. Om de winkelbeleving én de verleiding te vergroten.

Elk kwartaal ontvangt u bij uw promotieoverzicht een besteladvies op maat. Dit is gebaseerd op uw actuele schappenplan(nen). U kiest zelf of u op het advies ingaat. Zo bieden wij ondersteuning en houdt u zelf de touwtjes in handen. Naast de standaard look & feel van onder meer balie-/vloerdisplays en andere promotiematerialen, krijgt u ook de mogelijkheid om deze te personaliseren. Zo sluiten alle uitingen aan op de huisstijl van uw shop.

Lekker Op Weg is opgebouwd uit de volgende bouwstenen:

Lekker Op Weg in uw shop?

Wij helpen u lekker op weg! Heeft u interesse in deelname aan ons LOW-programma, wilt u meer weten over het concept of bent u benieuwd naar de kansen en mogelijkheden voor uw shop? Bezoek dan lekkerland24.nl of neem contact met ons op voor een afspraak of vraag.

Dit kan je ook interesseren: