Een smaakvol concept
Punto Gusto

Een smaakvol concept
Punto Gusto

Punto Gusto voegt smaak toe aan uw shop

Punto Gusto is de foodserviceformule van Lekkerland. Uw consument krijgt de keuze uit iets lekkers, wat past bij het moment van de dag. Punto Gusto staat voor no nonsense, lekkere producten met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Punto Gusto biedt een veelheid aan optionele modules, concepten en assortimenten. Als totaalleverancier biedt Lekkerland met Punto Gusto een smaakvolle foodserviceformule waarbij u van A tot Z wordt ontzorgd.

Unieke recepturen

Het assortiment is zorgvuldig samengesteld. Hierbij is gekeken naar goede basisproducten. Uiteraard wordt er ook ingespeeld op de trends van vandaag en morgen. Punto Gusto deelt de dag op in maar liefst 8 eetmomenten. Op deze manier kunt u uw klanten altijd bieden wat past bij dat moment van de dag. Maar we kijken ook naar het seizoen. Zo zijn in de zomer de salades uiterst populair en in de winter is een broodje rookworst een must have! En om het allemaal niet te ingewikkeld te maken bestaat iedere receptuur uit maximaal 5 ingrediënten, wat zorgt voor minder derving en minder bereidingstijd.

Ondersteuning op maat

Wij begeleiden en ondersteunen daar waar uw behoeften liggen.  Onze verkoopadviseurs, trainers en klantenservice staan ieder moment voor u klaar.

Daarnaast biedt onze Lekkerland Academy een speciaal trainingsprogramma aan waarin zaken als voedselbereiding en HACCP aan bod komen.

Aantrekkelijke promoties

Om uw producten extra onder de aandacht te brengen, ontwikkelen we speciaal voor Punto Gusto point-of-sale (pos) materiaal ontwikkeld. Dit betreft algemeen pos-materiaal om het concept meer herkenbaarheid te geven, maar ook pos-materiaal waarop aantrekkelijke consumentenacties worden gecommuniceerd. Denk hierbij aan combideals (ontbijtdeal/lunchdeal/het ‘twee-uurtje’ en de koffiedeal), speciale maandacties en verschillende leuke seizoensaanbiedingen.

Look & feel

Iedere locatie is anders. Iedere omgeving is anders. Iedere wens is anders. Wij vinden het belangrijk dat Punto Gusto past bij uw shop en locatie. Punto Gusto is dan ook in meerdere stijlen toe te passen. We bespreken graag met u de mogelijkheden!

Is Punto Gusto iets voor mijn shop?
Om dit te beoordelen maken we een analyse van uw shop, de locatie en de omgeving. Ook horen we graag uw wensen en verwachtingen. Vervolgens zal hier een advies en voorstel uit voortvloeien wat gebaseerd is op uw specifieke en lokale behoeften.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of neem contact op met onze Klantenserice via 088 – 74 74 100 of klantenservice@lekkerland.nl

Dit vindt u misschien ook interessant: