Een smaakvol concept
Punto Gusto

Een smaakvol concept
Punto Gusto

Punto Gusto: een modulaire oplossing voor uw shop

Punto Gusto is een van onze eigen foodserviceformules. Uw consument krijgt de keuze uit lekkere producten die passen bij het moment van de dag. Een veelzijdig aanbod tegen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Onze formule biedt een breed scala aan optionele modules, concepten en assortimenten. Als totaalleverancier bieden wij met Punto Gusto een smaakvolle foodserviceformule, waarbij u als ondernemer van A tot Z wordt ontzorgd. Van simpele koffiemodule tot complete lunchroom, met onze modulaire oplossingen bieden we maximale ondersteuning voor elk type klant en een optimale klantbeleving voor uw consument.

Convenience Retail Solutions   Punto Gusto wordt mogelijk gemaakt door Convenience Retail Solutions.

Uitgebreid assortiment met unieke recepturen

Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld en is voortdurend in ontwikkeling. Zo kijken wij naar kwalitatieve basisproducten, maar spelen we ook in op nieuwe foodtrends en het veranderende consumentengedrag. Door te focussen op maar liefst acht eetmomenten, kunt u de consument iets lekkers bieden op elk tijdstip van de dag. Daarnaast houden we rekening met het seizoen, de locatie van uw shop én heeft u de vrijheid om lokale producten toe te voegen. Binnen ons concept staat eenvoud centraal, daarom gebruiken we voor recepturen maximaal vijf ingrediënten. Dit zorgt voor minder bereidingstijd en derving.

De juiste ondersteuning op maat

Wij begeleiden en ondersteunen u daar waar uw wensen en behoeftes liggen, ook op locatie. Onze verkoopadviseurs, trainers en klantenservice staan ieder moment voor u klaar. Welke training(en) en support kunt u van ons verwachten?

Om verse producten professioneel en gastvrij aan te bieden, traint onze Lekkerland Academy uw personeel vooraf in onder meer HACCP-regelgeving en bereidingstechnieken.

U leert van ons, wij leren van u. Dankzij het delen van kassadata kunnen wij precies zien waar het assortiment en de inrichting aanscherping nodig heeft. Via een op maat gemaakt dashboard ontvangt u maandelijks de laatste cijfers en een bijpassend advies voor meer rendement en een betere shop.

Aantrekkelijke promoties

Om uw producten extra onder de aandacht te brengen, voorzien we uw locatie van digitale menuborden. Een overzichtelijke presentatie van het menu, een moderne uitstraling en optimaal gemak. Zo hoeft u niet langer geprint point-of-sale (POS)materiaal op te hangen. De slimme schermen laten automatisch zien waar de consument op een specifiek moment van de dag trek in zou kunnen hebben. Hier worden maand-/kwartaalacties op getoond, maar ook ontbijt-, lunch- en combideals.

Als deelnemer van onze foodserviceformule bieden we u een bonusblad. Bij afname van bepaalde artikelen en volumes uit ons assortiment kunt u een bonus opbouwen die einde jaar wordt uitgekeerd.

Een herkenbare uitstraling

Elke locatie, omgeving en wens is anders. Wij vinden het belangrijk dat Punto Gusto past bij uw shop en locatie. Punto Gusto heeft een eenduidige uitstraling, maar is in meerdere stijlen toe te passen. Door middel van een storecheck analyseren we de mogelijkheden voor uw shop en bespreken we welke modulaire oplossingen interessant zijn voor u.

Het succes van Punto Gusto:
negen bouwstenen

Is Punto Gusto iets voor mijn shop?

“One size fits all” past niet meer bij de wensen van de huidige markt. We maken een analyse van uw shop, de locatie en de omgeving. Ook horen we graag uw wensen en verwachtingen.

Heeft u vragen, bent u benieuwd welke modulaire oplossingen (modules) bij uw shop passen of wenst u meer informatie te ontvangen over Punto Gusto? Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of neem contact op met onze Klantenserice via 088 – 74 74 100 of klantenservice@lekkerland.nl

Dit kan je ook interesseren: