Richting en analyse
Data voor het succes van uw onderneming

Richting en analyse
Data voor het succes van uw onderneming

Relevante data voor uw onderneming

Het verzamelen en analyseren van relevante data is belangrijk voor het succes van een onderneming. We bieden marktonderzoeken, denken mee bij het ontstaan van een concept, berekenen het omzetpotentieel, de inrichting van de winkelvloer, de opleiding van personeel.

We spelen in op trends en ontwikkelingen in de markt, kijken per winkel wat de consumentenbehoefte is en spelen daar actief op in met antwoorden, oplossingen en complete concepten voor op elke winkelvloer.

Convenience Retail Solutions

Kassadata

Doordat wij de kassadata van onze klanten kunnen analyseren, meten we onder andere de omzet per product per uur. Zo zien we welke producten op welk moment populair zijn en geven we gericht advies over assortimentsoptimalisatie.

Convenience Retail Solutions

Marktinfo

Door onze samenwerking met o.a. het FoodService Instituut Nederland (FSIN), Orange Peak Company, IRI en GfK blijven we continu op de hoogte van trends en ontwikkelingen in het on-the-go landschap.
Onze specialistische teams zijn iedere dag bezig om trends te signaleren en door te vertalen naar relevant productaanbod voor onze klanten, zodat zij weer voldoen aan de alsmaar veranderde behoeftes en wensen van de on-the-go consument.

Convenience Retail Solutions

Loyaltyprogramma’s

Terugkerende consumenten zijn goud waard. Dat weet iedere ondernemer.
Om het petrolkanaal te ondersteunen, ontwikkelden wij een aantrekkelijk spaarprogramma en -acties om consumenten aan een ondernemer te binden en een hogere omzet te genereren.

Maar sparen kent meer voordelen: u kunt als ondernemer zelf bepalen wat voor uw gasten het beste past, het is een manier om direct contact te leggen met uw bezoekers én u analyseert waardevolle data.

Voor meer informatie over de dienstverlening van Convenience Retail Solutions:

www.convenienceretailsolutions.nl of neem contact op met tel: (088) 74 74 170 of e-mail: info@convenienceretailsolutions.nl

Wij helpen u ondernemen.
Alles voor de toekomst van uw zaak.

Dit kan je ook interesseren: