Een bewust concept
Smart Choice

Een bewust concept
Smart Choice

Kiezen voor bewuste voeding

De huidige consumenten, zeker de jongere generatie, kijken op een kritischere manier naar hun voeding. Wat daarin voornamelijk van belang is, is de ‘bewuste keuze’.  De consument is zich bewust van wat hij wil eten. Daarin speelt de voedingswaarde van het product een grote rol.

De bewuste consument verleiden: hoe doet u dat?

Bewust leven en bewust kopen. Dat streven steeds meer consumenten na. De producten die zij kopen, bieden het liefst nog iets extra’s naast het stillen van hun honger of dorst.
Meer energie bijvoorbeeld, extra eiwitten of minder suiker. Hoe kiest u uit het aanbod producten die claimen een goede keuze te zijn?
We merken dat veel ondernemers tegen deze vraag aanlopen.
Daarom zijn wij in 2018 begonnen met Smart Choice.
Hiermee helpen wij u op weg binnen de nieuwe categorie van bewuste voeding, specifiek voor ons on the go-kanaal.

Meer keuze is kopen

Smart Choice bevat producten die de juiste keuze zijn in de breedste zin van het woord.
‘Gezond’ is niet altijd het credo. Veganistische chocolade of een biologisch product is namelijk niet per sé gezond.
Wij volgen al jaren alle trends op de voet en hebben een selectie gemaakt waarbij iedereen die een bewuste keuze wil maken, zijn slag kan slaan.
We maken u wegwijs in het perfecte assortiment voor consumenten die dat ‘extra’s’ zoeken in een product.
U bouwt uw zaak verder uit en speelt in op de veranderende behoefte van de consument. Wij helpen u bij de integratie.

Passen-en-meten?

‘Hoe past dit in mijn huidige assortiment?’ We horen het u denken. Alle herkenbare en traditionele producten hebben zó hun eigen plek in de shop, dan is het lastig om ineens een heel assortiment toe te voegen. Dat hoeft ook niet. De Smart Choice-producten worden in het bestaande schap aangeboden met behulp van speciale prijskaartjes en wobblers. Voor de zoetwarenartikelen is er een display ontwikkeld. Zo vindt deze groep in één oogopslag het product dat ze willen, doordat dit assortiment onderscheidend wordt gepresenteerd. Vraag naar onze Smart Choice-promotiematerialen bij uw verkoopadviseur.

Dit kan je ook interesseren: