Wij helpen u ondernemen:
Uw full-service specialist

Wij helpen u ondernemen:
Uw full-service specialist

Lekkerland, uw full-service specialist

Bij Lekkerland doen we er alles aan om u succesvol te laten zijn.

Als toonaangevende Europese convenience groothandel gaat ons aanbod verder dan een breed en relevant productassortiment. Wij kijken voortdurend naar de behoeftes en wensen van consumenten en hoe we op basis daarvan uw winkel de juiste ondersteuning kunnen
bieden. Dat maakt ons uw full-service specialist op het gebied van on-the-go consumptie.

Wij helpen u graag bij de juiste keuze van uw assortiment, met de optimale schap- en winkelinrichting, met promotionele programma’s en nog veel meer.

Specialist in retailoplossingen

Speciaal voor petrol-ondernemers heeft Lekkerland Nederland een nieuwe werkmaatschappij opgericht: Convenience Retail Solutions (CRS). CRS heeft als primair doel de petrol branche relevanter, winstgevender en toekomstbestendig te maken.

Convenience Retail Solutions

Als specialist in retailoplossingen ondersteunen wij onze klanten bij de ontwikkeling van shopconcepten en oplossingen voor bemande én onbemande tanklocaties. Hiermee spelen wij in op de behoeften van de hedendaagse consument die hogere eisen stelt aan winkelbeleving en assortiment.

Dit realiseren we enerzijds met onbemande shopoplossingen zoals vending torens en 24/7 kiosken en anderzijds met innovatieve digitale oplossingen, vers-concepten en uitgekiende schappenplannen voor (non-)food en schappenplannen voor het algehele shopassortiment. Deze CRS-gerelateerde diensten herkent u aan het CRS-logo.

In het CRS-team komen retailervaring, productkennis en innovatiekracht bij elkaar. Hierbij biedt Lekkerland haar klanten het beste uit twee werelden: groothandel Lekkerland als betrouwbare leverancier van een relevant assortiment en CRS als retailspecialist voor ondernemers in Petrol.

Meer informatie: www.convenienceretailsolutions.nl

De toekomst van uw zaak.
Alles om u succesvoller te maken.

Ons breed en relevant assortiment voor uw conveniencewinkel

Dit kan je ook interesseren: