Lekkerland Nieuws
Wij helpen u ondernemen

GP Groot kiest voor Lekkerland als partner

11. February 2021

Twaalf bemande tankstations van GP Groot brandstoffen en oliehandel uit Heiloo (NH) worden vanaf 1 februari beleverd door Lekkerland.

Lekkerland is met ingang van 1 februari de nieuwe conveniencepartner van GP Groot. Het Noord-Hollandse tankstationbedrijf is ervan overtuiging met Lekkerland de huidige uitdagingen naar meer convenience en druk op de tabaksverkoop beter te kunnen invullen. Twaalf bemande tankstations in het netwerk van GP Groot zullen voortaan door Lekkerland worden beleverd. GP Groot, dat met een netwerk van ruim 60 tankstations vooral een sterke positie in Noord-Holland heeft, zit middenin een transitie waarin het belang van de verkopen uit de tankshops steeds belangrijker wordt.

GP Groot zocht naar ondersteuning op maat. De expertise, het category management en de uiteenlopende foodserviceconcepten die Lekkerland voor de tankshops heeft, zijn de reden voor GP Groot om voor Lekkerland te kiezen.

GP Groot


GP Groot brandstoffen en oliehandel is groothandelaar in (alternatieve) brandstoffen en smeermiddelen, exploiteert tankstations en levert tankpas- en laaddiensten. Met de merkconcepten Argos, NXT, Texaco en Total worden zo’n zestig bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd. Nieuw is het in eigen huis ontwikkelde shopconcept Great2Go dat momenteel in meerdere bemande tankstations in het netwerk van GP Groot wordt gerealiseerd, zoals in Total Hippolytushoef (foto). De autowasgelegenheden van de locaties met een Great2Go-shop krijgen hierbij tegelijkertijd een wasstraat in de nieuwe Great Carwash-uitstraling.

GP Groot brandstoffen en oliehandel is naast GP Groot inzameling, GP Groot recycling en GP Groot infra en engineering een van de bedrijfsonderdelen van GP Groot groep. Sinds 1917 groeide het familiebedrijf uit tot een onderneming met zo’n duizend medewerkers.

Met deze petrolpartners werkt Lekkerland samen