Ruim 3.400 medewerkers ontvangen vandaag een boeket chrysanten als blijk van waardering voor hun harde werk tijdens de coronacrisis. Chauffeurs van Lekkerland verdelen vanaf de veiling in Naaldwijk de bloemen over de 119 adressen. 

GGD-medewerkers van de testlocaties in Nederland ontvangen vandaag een kleurrijk boeket chrysanten. Dit wordt hen aangeboden door Stichting Chryson, het collectief van de Nederlandse chrysantenkwekers en -veredelaars. Met dit gebaar wil Chryson hen bedanken voor hun onuitputtelijke werk tijdens de coronacrisis. De chauffeurs van Lekkerland zijn de hele dag druk in de weer om de ruim 3.400 boeketten af te leveren bij de medewerkers.

Stay strong, just like a chrysanthemum

De chrysant staat bekend om haar sterke karakter en is een symbool voor geluk. Een mooi gebaar naar de medewerkers, vindt ook Jan van Ruyven, voorzitter van Stichting Chryson. “Na het nieuws over agressie richting de hardwerkende GGD-medewerkers, vonden wij het tijd voor een positief tegengeluid. Het afnemen van de coronatesten is een essentieel onderdeel om het virus onder controle te krijgen. Als blijk van waardering voor hun werk, wil Stichting Chryson de GGD-medewerkers, die op vrijdag de 13de werken, een hart onder de riem steken met een prachtig boeket chrysanten, één van de sterkste bloemen ter wereld. Samen staan we sterk tegen corona.”

Een prachtig initiatief en een terechte pluim voor GGD-medewerkers

André Rouvoet, voorzitter van GGD GHOR Nederland, vindt de verrassingsactie van Chryson enorm leuk. “Onze mensen zijn al maandenlang in touw om zo snel mogelijk bij zoveel mogelijk mensen een betrouwbare test af te nemen. Zo’n onverwachte blijk van waardering is dan zeer welkom”.

Steentje bijdragen met ons logisitieke netwerk

Chauffeurs van Lekkerland verdelen vanaf de veiling in Naaldwijk de bloemen over de 119 adressen. “Ons distributienetwerk leent zich hier natuurlijk uitstekend voor, met onze landelijke dekking”, aldus Freek van Beek, Algemeen directeur Lekkerland Nederland B.V.
Als logistiek dienstverlener vervoert Lekkerland houdbare, gekoelde en diepvriesproducten in vele categorieën. “In onze zongekoelde busjes kunnen we de bloemen onder de juiste omstandigheden bij de GGD-medewerkers bezorgen. Lekkerland draagt het zorgpersoneel een warm hart toe. We zijn blij op deze manier een steentje te kunnen bijdragen.”

Duurzaamheid is een drijfveer die leeft in alles wat we doen. We houden ons voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen, vertalen deze naar slimme oplossingen en blijven ons duurzaamheidsbeleid uitbreiden.

Wilt u meer weten over de aandacht voor duurzaamheid bij Lekkerland? Klik voor meer informatie op onderstaande button.