Lekkerland Nieuws

Lekkerland Nederland BV benoemt Peter Steeghs als Directeur Finance

15. April 2020
onderwerpen: Lekkerland Nieuws

Lekkerland Nederland BV benoemt Peter Steeghs als Directeur Finance

15 april 2020 - Son. Per 1 april 2020 heeft Lekkerland Nederland Peter Steeghs (46) benoemd als Directeur Fincance. Als lid van het Management Team wordt Peter verantwoordelijk voor alle Finance afdelingen/activiteiten in Nederland en ICT.

Peter Steeghs heeft in de afgelopen 4 jaar gewerkt als Director Group Control bij Vion N.V. in Boxtel. Daarvoor is hij meer dan 8 jaar werkzaam geweest bij Office Depot in verschillende Finance rollen. Peter heeft gestudeerd aan Nyenrode en is sinds 2003 Registeraccountant.

Peter over zijn nieuwe uitdaging: “Vanuit mijn achtergrond ben ik een gedreven financial, altijd op zoek naar het verbeteren en optimaliseren van (financiële) processen. Waarbij een zo efficient mogelijke manier van werken voorop staat, maar waarbij ook de menselijke factor in het oog gehouden wordt. Bij Lekkerland zie ik een uitdaging in het verder optimaliseren van processen en ICT-systemen Met mijn ervaring in zowel de FMCG als de Food-sector een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere succesvolle ontwikkeling van Lekkerland. De keuze om de overstap te maken naar Lekkerland was dan ook snel gemaakt.”

“Wij zijn erg blij met de komst van Peter. Met zijn komst is ons Management Team weer compleet. Peter geldt als een strategische, proces- en mensgerichte innovatieve financiële leider. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in FMCG, Food en industriële markten. Peter heeft een frisse blik op onze organisatie, gecombineerd met ambitie en een pragmatische toekomstvisie. Dat sluit dus naadloos op Lekkerland aan”, aldus Freek van Beek, Algemeen Directeur van Lekkerland Nederland BV. ”We hebben er alle vertrouwen in dat we in Peter de juiste persoon hebben gevonden om de financiën van onze organisatie te stroomlijnen, we verwelkomen hem van harte.”