Lekkerland Nieuws
Logistiek partner
Wij helpen u ondernemen

Onbemand shopconcept Jutter Speijs werkt samen met Lekkerland: convenience van de toekomst

Jutter Speijs versnelt met Lekkerland uitrol concept in foodserviceland

Son, 20 december 2018 – JutterSpeijs en Lekkerland zijn een unieke samenwerking aangegaan in foodserviceland met als doel 1000 nieuwe shops te openen in zowel binnen- als buitenland. Hierbij staat de uitrol en het uitbreiden van de onbemande foodmarket formule voor hotelketens en kantoorpanden op nummer een. Gezien hospitality en retail steeds meer samen komen wordt uitrol in andere kanalen zeker niet uitgesloten.

Onbemande winkels bevoorraden

Om de groei van Jutter Speijs te kunnen ondersteunen is een unieke logistieke oplossing ontwikkeld. Jutter Speijs heeft een platform waarbij partijen als Lekkerland kunnen worden aangestuurd, bijvoorbeeld om de onbemande winkels te bevoorraden.

‘’Als snelgroeiende organisatie moet je je richten op de disciplines waar je mee wilt winnen, je wilt jezelf onderscheiden van de rest en unieke waarden toevoegen voor je klanten, de andere aspecten moet je overlaten aan de andere winnaars binnen hun discipline, Lekkerland is voor ons zo’n winnaar. Zij zijn een belangrijke logistieke partner voor uitrol in een aantal Europese landen. Lekkerland heeft door deze samenwerking toegang verworven tot een nieuwe markt, een onontgonnen gebied binnen foodservice waar Jutter Speijs het verschilt maakt. ‘’ – Laurens de Kleine, mede-oprichter Jutter Speijs.

Jutter Speijs biedt als eerste en enige een nieuwe manier van winkelen met een onbemande foodmarket voor hotelketens en kantoorpanden. Zelf pakken, zelf afrekenen en genieten! In tegenstelling tot bestaande retail formules, biedt Jutter Speijs een white-label, totaaloplossing die elk hotel of kantoor in staat stelt zélf retailer te worden. Zij worden daarbij volledig ontzorgd door Jutter Speijs die voor hen een goed rendement weet te behalen.

Convenience van de toekomst

“Convenience is onze core business. Daarom verloopt de samenwerking met Jutter Speijs zo vlot: hun retail concept met onbemande winkels in hotels en bedrijventerreinen is volgens ons een fraai voorbeeld van de convenience van de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze logistieke oplossingen.” – Hans Oberg, Commercieel Directeur Lekkerland NL.

2019: Wundermart  – the foodmarket that runs itself

Na 3 jaar bouwen aan een solide basis, gaat Jutter Speijs vanaf juli 2019 op in Wundermart. Jutter Speijs is in 2016 begonnen met de eerste onbemande shops in hotels en is inmiddels uitgegroeid tot technology-company Wundermart. Met een ondernemend team van tech-savy omdenkers willen zij de wereld van retail veranderen vanuit één gedeelde missie: ‘’creating more enjoyable moments. Anytime, anywhere.’’
www.wundermart.io