Lekkerland Nieuws
Duurzaamheid

Tankstation Vakbeurs 2019: de ondernemerskansen van gezondheid en duurzaamheid in on-the-go

28. October 2019

Op woensdag 6 en donderdag 7 november 2019 vindt de vijfde editie plaats van de Tankstation Vakbeurs. Als on-the-go specialist is ook Lekkerland aanwezig om de laatste trends en ontwikkelingen in het on-the-go landschap te delen. Bij standnummer 403 ontdekt u hoe convenience en duurzaamheid met elkaar samengaan en welke kansen, voordelen en gemakken dit biedt voor de petrolondernemer.

Weg met voedselverspilling = weg met dervingskosten

Een andere convenient én duurzame oplossing die Lekkerland klanten bieden, is het terugdringen van dervingskosten. Lekkerland ontwikkelde een concept ‘Weg met voedselverspilling’, waarmee ondernemers producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen, met korting kunnen aanbieden.

Meer omzet en meer klantgemak uit het koffiemoment

Natuurlijk zijn er ook onze seizoenkoeken: gevulde koeken in de vorm van kerstbomen en chocoladeletters van het eigen merk Tresor. Want gezondheidstrend of niet, koffie en koeken zijn nog altijd belangrijke aanjagers van de omzet binnen het petrolkanaal.
Een prototype van Tokheim toont een koffiemodule, waarop de consument zowel zijn verse bonenkoffie als een onweerstaanbare koek in één keer kan betalen.