Logistiek partner
Lekkerland Nieuws
Wij helpen u ondernemen

Lekkerland Nederland is de full service partner van Joe & the Juice

Op de foto:
Links: Masha Nefedova - SWAT Leader, Joe & the Juice, locatie Amsterdam
Midden: Jaco Hermans, Manager Business Development Foodservice, Lekkerland Nederland
Rechts:  Nicholas Giddings - Purchasing Manager, Joe & the Juice NL/BE

Krachten bundelen en samen bouwen aan verdere groei

De van oorsprong Deense keten van sapbars en coffeeshops Joe & the Juice en Lekkerland Nederland zijn een samenwerking aangegaan waarbij Lekkerland Nederland de full service partner is waarmee Joe & the Juice hun verdere groeiplannen binnen Nederland, België en Frankrijk gaat realiseren.

Als full service groothandel met een fijnmazig, maar sterk Europees logistiek netwerk, versterken Lekkerland Nederland en Joe & the Juice elkaar. Daarnaast heeft Lekkerland Nederland gespecialiseerde foodservice Category Managers met een groot netwerk. Zo hebben ze als partners samen uitvoerig onderzoek gedaan naar de juiste samenstelling van het assortiment, zijn er gezamenlijk leveranciers bezocht en werden de (vers-) producten getest. Jaco Hermans, Manager Business Development bij Lekkerland Nederland: “Zo krijgen we een duidelijker beeld bij de smaak en kwaliteit van producten. Er zijn veel ontwikkelingen gaande in de markt op het moment. We zijn in deze nieuwe samenwerking met elkaar op zoek gegaan naar de best mogelijke oplossingen voor Joe & the Juice, met als uitgangspunt dat we elkaar versterken waar dit kan.”

„Er zijn veel ontwikkelingen gaande in de markt op het moment. We zijn in deze nieuwe samenwerking met elkaar op zoek gegaan naar de best mogelijke oplossingen voor Joe & the Juice, met als uitgangspunt dat we elkaar versterken waar dit kan.“
Jaco Hermans, Manager Business Development bij Lekkerland Nederland

Lekkerland als “partner for growth“

Mathias Nielsen - Director Supply Chain Joe & The Juice: “We hebben Lekkerland gekozen als partner omdat we vanaf de eerste ontmoeting een goede klik voelden en er wederzijds begrip voor uitdagingen is. Lekkerland past heel goed bij onze organisatie en onze supply chain strategie, omdat de belangrijkste factoren wendbaarheid en flexibiliteit zijn, plus een zeer gedetailleerd oog voor de klantervaring."

Vanaf 2023 heeft Joe & the Juice al meer dan 338 locaties wereldwijd in Europa, Azië en Australië met 64 locaties in Noord-Amerika. De restaurants serveren voornamelijk verse sappen, koffie en broodjes en het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken. Momenteel zijn er 15 locaties in Nederland, een in België en vier in Parijs. Sinds april belevert Lekkerland Nederland, vanuit hun distributiecentrum in Waddinxveen, deze locaties. Joe & the Juice verwacht dit jaar verder te groeien met meerdere locaties in deze drie landen.