Modern en betrouwbaar.

Om te voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten, maken we in onze distributiecentra gebruik van de modernste technologieën. Zo was Lekkerland bijvoorbeeld de eerste commerciële onderneming in Nederland met Pick-by-Voice.

Papierloze orderverzameling

Pick-by-Voice staat voor papierloze en daardoor snellere orderverzameling in het magazijn. Onze magazijnmedewerkers zijn uitgerust met een PDA, een hoofdtelefoon en een microfoon en ontvangen hun instructies van een centrale computer. Het voordeel: Lekkerland-medewerkers in het magazijn hebben altijd beide handen vrij en kunnen wel zes orders tegelijk verzamelen.

Daarnaast gebruikt Lekkerland het TKS-systeem. Hierbij worden de gesproken orders verzameld, direct gescand waarna er nog een gewichtscontrole plaatsvindt.

Even toonaangevend en bij Lekkerland al lang ingeburgerd is Pick-to-Light. In plaats van een verzamel- of picklijst worden de te verzamelen artikelen en hoeveelheden via een led-display op het pickvak aan onze magazijnmedewerkers getoond.

Het tijdrovende vergelijken met geprinte orderlijsten en scanners is door deze systemen verleden tijd. In plaats daarvan kunnen onze magazijnmedewerkers zich volledig concentreren op het verzamelen van uw bestelling. Het resultaat: een foutpercentage bij het verzamelen van minder dan een halve procent!

Contact

Algemeen: 040 264 44 00

DC Son:

* 040 264 48 00

DC Meppel

* 0522 23 98 98

DC Waddinxveen

* 0180 630 300

meer