Uw full-service partner
in on-the-go consumptie

 

Uw full-service partner
in on-the-go consumptie

 

Alle gemak

Bij Lekkerland streven we ernaar om ‘your most convenient partner’ te zijn op ieder moment dat we iets voor onze klanten kunnen betekenen. Wij doen er alles aan om onze klanten succesvoller te laten zijn.

We helpen u in het verrassen en verleiden van de consument al voor het moment van binnenkomst. Uw winkel wordt een bestemming.
We helpen u bij de samenstelling van uw on-the-go assortiment, de optimale invulling van winkelschappen, verkoopbevorderende activiteiten en meer.

Convenient zaken doen

Onze samenwerking kan heel ver gaan, maar we kunnen ook aan de randen blijven. U blijft in control.
Het is per slot van rekening uw winkel.

Wij kennen uw markt

Wij zijn specialist op het gebied van on-the-go consumptie en de full-service dienstverlener voor onze klant.
In vier Europese landen bieden wij innovatieve retailoplossingen, logistieke diensten op maat en een breed en relevant assortiment. Onze klanten zijn winkelformules die consumenten het gemak van consumptie onderweg bieden in de volgende branches.

Lekker duurzaam

Duurzaamheid draait bij Lekkerland om veel meer dan alleen logistiek. Het is een drijfveer die leeft in alles wat we doen. We houden ons voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen, vertalen deze naar slimme oplossingen en blijven ons duurzaamheidsbeleid uitbreiden. Om elk proces in onze keten efficiënter en innovatiever te maken. Voor onszelf én voor onze partners. Zo bouwen we samen aan een sterke, duurzame relatie en helpen onze initiatieven hen om bewuster, groener en succesvoller te ondernemen.

Dit kan je ook interesseren: