Lekker werken bij Lekkerland 

Vacatures

Lekker werken bij Lekkerland 

Wij zijn Lekkerland

Alles wat we bij Lekkerland doen, staat in het teken van ‘your most convenient partner’ zijn. Klaarstaan voor onze klanten én voor onze Lekkerlanders op ieder moment dat we iets voor ze kunnen betekenen.

We bedenken slimme oplossingen en ontwikkelen innovatieve concepten, zodat klanten nóg succesvoller kunnen ondernemen.

We coachen, sturen, motiveren en ondersteunen Lekkerlanders, zodat ze allemaal op hun eigen manier lekker kunnen werken.

Lekkerlanders aan het woord

Hoe een werkdag bij Lekkerland eruitziet, kunnen onze Lekkerlanders natuurlijk zelf het beste vertellen.

Lekkerlander
De chauffeur is het levende visitekaartje van Lekkerland
Lees meer

Over Lekkerland

Met vestigingen in vier Europese landen en leveringen aan ruim 85.800 verkooppunten is Lekkerland de Europese specialist voor on-the-go consumptie. Wij bieden onze klanten, naast een relevant, breed assortiment aan food- en non-foodartikelen, ook logistieke diensten op maat en slimme oplossingen die snel en eenvoudig te integreren zijn in de shop van een ondernemer.

Onze klanten zijn winkelformules die consumenten het gemak van consumptie onderweg bieden. Dit zijn onder meer benzinestations, kiosken, bakkerijen, voedingsretailers, fastfoodketens en tabak- en gemakzaken.

Door voortdurend in te spelen op trends en ontwikkelingen in de markt, kunnen we meerwaarde bieden aan onze klanten en ze nog succesvoller maken. Op ieder moment dat we ook maar iets kunnen betekenen voor onze klanten, staan we klaar om te helpen of mee te denken over een oplossing die past bij hun shop, doelgroep en locatie.

Wij willen voor onze klanten ‘your most convenient partner’ zijn, de beste partner die ze zich kunnen wensen.

Hoe we 'your most convenient partner' zijn en blijven

Alles wat we bij Lekkerland doen, doen we vanuit de gedachte om ‘your most convenient partner’ te zijn. Voor onze klanten en voor onze collega’s. Met agility, entrepreneurship en clarity krijgen wij dat voor elkaar. Zo maken we onze visie waar om klanten nog succesvoller te laten zijn en zorgen we dat iedere Lekkerlander op zijn of haar eigen manier lekker werkt.