Lekkerland Nieuws
Wij helpen u ondernemen

Lekkerland ondersteunt winnaar Franchise Starter Award 2019

07. October 2019

Lekkerland helpt franchiseformules om nog succesvoller te ondernemen

Son, 7 oktober 2019 – Lekkerland is partner van De Nationale Franchise gids. Als partner organiseren wij het Nationale Franchise Congres, dit jaar op 3 oktober. Daar werd de tweede Franchise Starter Award uitgereikt. Een award die in het leven is geroepen om veelbelovende startende ondernemingen een positieve stimulans te geven, en deugdelijke franchising te promoten. Winnaar Bakkertje Bol ging naar huis met een prijzenpakket verwachten ter waarde van €10.000.

Finalisten

Finalisten Bakkertje BolCLEYO en Burger ’n Shake leverden strijd om deze felbegeerde bokaal. Na een eerdere presentatie voor een vakjury van franchisespecialisten pitchten zij nu hun formule voor een zaal vol franchisegevers tijdens Het Nationale Franchise Congres. Deze pitch duurde slechts drie minuten en was een zware test voor hun overtuigingskracht. De jury sprak mooie woorden over alle drie de finalisten. Jurylid Jacky Michels licht toe;
“Alle finalisten hadden zo hun sterke punten. Burger ‘n Shake heeft een mooi team dat elkaar goed lijkt aan te vullen. Ze zijn erg ondernemend/proactief en hebben ervaring als franchisenemer wat enorm helpt. CLEYO heeft een sterke huisstijl en identiteit, erg van deze tijd. Daarnaast is de eigen productlijn een grote plus. Bakkertje Bol kan zich hier ook aan meten, een sterke eigen uitstraling, met een goed gevoel voor gezelligheid en ambachtelijkheid.”

Prijzenpakket

Bakkertje Bol ontvangt een pakket aan producten en diensten ontvangen waarmee ze hun formule naar een hoger niveau kunnen tillen:

  • Juridische hulp van de advocaten van Ludwig & Van Dam Franchiseadvocaten.
  • Advies en accountancy van FLYNTH Accountants & Adviseurs.
  • Automatiseringsoplossingen van VISMA Software.
  • Een jaar lang werving van franchisenemers via De Nationale Franchise Gids.
  • Financieel advies met bijhorende brancherapportages van ABN AMRO.
  • Ondersteuning in het logistieke proces door Lekkerland.
  • Gratis toetsing en eventueel bijkomend lidmaatschap van de Nederlandse Franchise Vereniging.
  • Een minuut lang zendtijd bij RTL-Z programma Next Level.

Winnares Loes van de Looveren zegt dolblij te zijn met de winst: “Dit is een prachtige beloning voor ons harde werk. Ik ben ervan overtuigd dat we met de hulp van deze franchiseprofessionals een extra kwaliteitsinjectie aan de formule kunnen geven en dat we ons netwerk verder gaan uitbreiden. Let maar op: wij gaan met onze warme worstenbroodjes heel Nederland veroveren!”