Wij helpen u ondernemen
Lekkerland Nieuws

Geef uw shop een upgrade met verse bloemen en planten

18. June 2021

Ontvangt u veel klanten die last-minute op zoek zijn naar een presentje? Bloemen en planten zijn hét perfecte cadeau voor iedere gelegenheid! Lekkerland heeft in Heemskerk Flowers een partner gevonden die bloemen en planten vers levert door het hele land. U kunt eenvoudig bestellen uit hun assortiment, van boeketten, (droog)bloemen, planten tot decoratie.
De on-the-go consument kan in uw shop altijd terecht kan voor een vers boeket of mooie plant. 

Uw shop compleet, in ieder seizoen

Lekkerland biedt klanten graag extra dienstverlening om van de shop een bestemming te maken. Nu hebben we een betrouwbare partner gevonden die gespecialiseerd is in het leveren van bloemen en planten. Heemskerk Flowers is een familiebedrijf dat al 60 jaar toonaangevend is in de bloemen- en plantensector. Ze bieden u een breed en diep assortiment aan bloemen, planten, boeketten en decoratiemateriaal waarmee uw shop een boost krijgt. Alles verkoopklaar en vers geleverd.
Een kwalitatief goed boeket draagt bij aan de impuls van consumenten. Door het wisselende en seizoensgerichte assortiment, kunt u inspelen op de vraag van de consument onderweg. Hiermee is uw shop compleet!

Voordelen

  • Via de webshop van onze partner heeft u keuze uit een zeer breed en diep assortiment bloemen, planten en boeketten.
  • Geen verplichtingen, u bepaalt zelf wanneer en hoe vaak u inkoopt.
  • U koopt direct bij groothandel Heemskerk Flowers, dat garandeert een langer vaasleven
  • Deskundig advies, persoonlijke service.
  • Voor 19:00 uur besteld, de volgende ochtend geleverd.

Duurzaamheid

Bloemen bestellen bij Heemskerk is ook nog eens duurzaam. Op uw factuur ziet u het duurzaam ingekochte percentage.
Natuurlijk gebruikt Heemskerk aan groene energie en is het aanbod seizoensgericht.

Bestellen

U kunt het gehele assortiment rechtstreeks bij Heemskerk Flowers bestellen. 24/7 via de webshop www.heemskerkflowers.com  of via de app die ingericht is zoals u het kent van  Lekkerland24. Ook de facturatie loopt via Heemskerk.

Wilt u uitproberen of dit iets is voor uw shop?

U kunt hiervoor contact opnemen met uw verkoopadviseur van Lekkerland. Wij zorgen er vervolgens voor dat Heemskerk Flowers contact met u opneemt om de vele mogelijkheden te bespreken. Heemskerk Flowers bekijkt ook met u de verschillende presentatiemogelijkheden, die aangepast kunnen worden naar de ruimte in uw winkel.